SRV-wagen voor Leger des Heils

Redactie Redactie
• Laatste update:

ABS Den Elzen en Blomsma Groep hebben het voertuig van binnen en van buiten aangepast zodat het dienst kan doen als mobiele kledingwinkel. Het Leger des Heils rijdt hiermee langs verschillende wijken waar mensen wonen die hulp goed kunnen gebruiken. Voor de lak en de bestickering hebben Akzo Nobel en 3M hun steentje bijgedragen.

In totaal is er zo’n 200 uur in de aanpassing van het voertuig gestoken.

SRV-wagen voor Leger des Heils | Fleet&Mobility

SRV-wagen voor Leger des Heils

Redactie Redactie
• Laatste update:

ABS Den Elzen en Blomsma Groep hebben het voertuig van binnen en van buiten aangepast zodat het dienst kan doen als mobiele kledingwinkel. Het Leger des Heils rijdt hiermee langs verschillende wijken waar mensen wonen die hulp goed kunnen gebruiken. Voor de lak en de bestickering hebben Akzo Nobel en 3M hun steentje bijgedragen.

In totaal is er zo’n 200 uur in de aanpassing van het voertuig gestoken.