Google-auto botst zelf tegen bus

Redactie Redactie
• Laatste update:

De zelfrijdende Lexus RX450h reed 3 kilometer per uur en de bus 24 kilometer per uur. De testrijder dacht dat de bus ruimte zou laten voor de auto om in te voegen. Google zegt volgens Automotive News enige schuld te hebben in de aanrijding, “want als onze auto niet had doorgereden, was er geen aanrijding geweest.”

Google maakt aanpassingen in de software van de zelfrijdende auto, waardoor die weet dat bussen, en andere grote voertuigen, minder snel zullen stoppen en voorrang zullen verlenen dan andere voertuigen.

Google-auto botst zelf tegen bus | Fleet&Mobility

Google-auto botst zelf tegen bus

Redactie Redactie
• Laatste update:

De zelfrijdende Lexus RX450h reed 3 kilometer per uur en de bus 24 kilometer per uur. De testrijder dacht dat de bus ruimte zou laten voor de auto om in te voegen. Google zegt volgens Automotive News enige schuld te hebben in de aanrijding, “want als onze auto niet had doorgereden, was er geen aanrijding geweest.”

Google maakt aanpassingen in de software van de zelfrijdende auto, waardoor die weet dat bussen, en andere grote voertuigen, minder snel zullen stoppen en voorrang zullen verlenen dan andere voertuigen.