Zeventien e-Nissans ingezet ter promotie

Redactie Redactie
• Laatste update:

Het zogenoemde ‘Jos van Boxtel Elektrisch-project’ is een samenwerking met de Nissan-importeur. De actieradius is in de praktijk 110 tot 130 kilometer. Met het project willen de partijen het bedrijfsleven ervan overtuigen dat elektrisch rijden ook een optie is en dat de gebruikskosten lager liggen. 

Gerard van Boxtel, directeur van Autobedrijf Jos van Boxtel, wil graag mobiliteitspartner van bedrijven in de regio zijn. “We willen bedrijven voorzien van een passend wagenpark, personen- en bedrijfsauto’s waarbij elektrisch en hybride een serieuze rol kunnen spelen.”

Nissan zit ook in een EU-projectgroep die EV-veiligheid vergroot.  

Zeventien e-Nissans ingezet ter promotie | Fleet&Mobility

Zeventien e-Nissans ingezet ter promotie

Redactie Redactie
• Laatste update:

Het zogenoemde ‘Jos van Boxtel Elektrisch-project’ is een samenwerking met de Nissan-importeur. De actieradius is in de praktijk 110 tot 130 kilometer. Met het project willen de partijen het bedrijfsleven ervan overtuigen dat elektrisch rijden ook een optie is en dat de gebruikskosten lager liggen. 

Gerard van Boxtel, directeur van Autobedrijf Jos van Boxtel, wil graag mobiliteitspartner van bedrijven in de regio zijn. “We willen bedrijven voorzien van een passend wagenpark, personen- en bedrijfsauto’s waarbij elektrisch en hybride een serieuze rol kunnen spelen.”

Nissan zit ook in een EU-projectgroep die EV-veiligheid vergroot.