Personenauto's

Laatste update:

Pon richt telematica start-up Mind op

Pon is de telematica start-up Mind begonnen. Deze connected mobility-tool richt zich zowel op de zakelijke als de particuliere markt. Inmiddels zijn ruim 8 duizend auto’s uitgerust met een telematicakastje dat gekoppeld is aan Mind.

Via een fleet- en leaseportal heeft een mobiliteitsmanager inzicht in de technische conditie van de voertuigen en het gebruik van de auto’s. De berijder krijgt via een app informatie over bijvoorbeeld de autostatus, hulp bij de ritregistratie en het rijgedrag. Het systeem werkt in bijna alle automerken.

Op het Fleetmanagement event op 24 mei in de Van Nelle Fabriek in Rotterdam geeft general manager Tjeerd Tuitel een presentatie over de – volgens Pon – mobiliteitsconcepten van de toekomst. Hij laat zien welke oplossingen er nu al zijn en welke nieuwe services in de toekomst verwacht kunnen worden.

Lezers Fleet&Mobility hebben gratis toegang
Bent u verantwoordelijk voor een wagenpark, dan bent u welkom vanaf 08:30 uur. Bent u werkzaam in de autobranche, dan bent u welkom op de Branchemiddag, die begint om 13:30 uur.

Fleet&Mobility is mediapartner van het Fleetmanagement event. Lezers en relaties kunnen zich op de site van Fleetmanagement event aanmelden en krijgen op vermelding van de relatiecode 19145/53 gratis toegang tot het evenement.

 

Deel dit item

Dit artikel is geschreven door

Redactie
Pon richt telematica start-up Mind op | Fleet&Mobility

Pon richt telematica start-up Mind op

Redactie Redactie
• Laatste update:

Via een fleet- en leaseportal heeft een mobiliteitsmanager inzicht in de technische conditie van de voertuigen en het gebruik van de auto’s. De berijder krijgt via een app informatie over bijvoorbeeld de autostatus, hulp bij de ritregistratie en het rijgedrag. Het systeem werkt in bijna alle automerken.

Op het Fleetmanagement event op 24 mei in de Van Nelle Fabriek in Rotterdam geeft general manager Tjeerd Tuitel een presentatie over de – volgens Pon – mobiliteitsconcepten van de toekomst. Hij laat zien welke oplossingen er nu al zijn en welke nieuwe services in de toekomst verwacht kunnen worden.

Lezers Fleet&Mobility hebben gratis toegang
Bent u verantwoordelijk voor een wagenpark, dan bent u welkom vanaf 08:30 uur. Bent u werkzaam in de autobranche, dan bent u welkom op de Branchemiddag, die begint om 13:30 uur.

Fleet&Mobility is mediapartner van het Fleetmanagement event. Lezers en relaties kunnen zich op de site van Fleetmanagement event aanmelden en krijgen op vermelding van de relatiecode 19145/53 gratis toegang tot het evenement.