Dodelijk ongeval met zelfrijdende Tesla

Redactie Redactie
• Laatste update:

Dat meldt Tesla.

Het is de eerste keer dat een zelfrijdende auto betrokken is bij een dodelijk ongeval. Tesla noemt het zelf een ‘tragic loss’.

Volgens de autofabrikant vond het ongeluk plaats op een vierbaansweg. De auto en de bestuurder hebben de trekker met oplegger niet gezien, waardoor er niet is geremd. De aanhanger van de trekker was zo hoog, dat de Model S er onder kwam te zitten en er een noodlottig ongeluk plaatsvond.

Dodelijk ongeval met zelfrijdende Tesla | Fleet&Mobility

Dodelijk ongeval met zelfrijdende Tesla

Redactie Redactie
• Laatste update:

Dat meldt Tesla.

Het is de eerste keer dat een zelfrijdende auto betrokken is bij een dodelijk ongeval. Tesla noemt het zelf een ‘tragic loss’.

Volgens de autofabrikant vond het ongeluk plaats op een vierbaansweg. De auto en de bestuurder hebben de trekker met oplegger niet gezien, waardoor er niet is geremd. De aanhanger van de trekker was zo hoog, dat de Model S er onder kwam te zitten en er een noodlottig ongeluk plaatsvond.