Zes EV’s voor BEL Combinatie

Redactie Redactie
• Laatste update:

Medewerkers van de BEL Combinatie kunnen al langer hun stekkerauto opladen bij het kantoor in Eemnes. Voor de zes nieuwe elektrische bestelauto’s komen extra laadpunten in de parkeergarage. De stroom voor de auto’s komt van het dak van het kantoorgebouw waar bijna 700 zonnepanelen worden geplaatst. Deze panelen leveren bijna de helft van het totale energieverbruik. De organisatie verwacht met de eigen opgewekte stroom de hogere aanschafprijs van EV’s te bekostigen.

Verder komen bij de ingang van het BEL-kantoor nog twee openbare laadpalen voor bezoekers of omwonenden met een capaciteit om vier auto’s tegelijk op te laden.

Zes EV’s voor BEL Combinatie | Fleet&Mobility

Zes EV’s voor BEL Combinatie

Redactie Redactie
• Laatste update:

Medewerkers van de BEL Combinatie kunnen al langer hun stekkerauto opladen bij het kantoor in Eemnes. Voor de zes nieuwe elektrische bestelauto’s komen extra laadpunten in de parkeergarage. De stroom voor de auto’s komt van het dak van het kantoorgebouw waar bijna 700 zonnepanelen worden geplaatst. Deze panelen leveren bijna de helft van het totale energieverbruik. De organisatie verwacht met de eigen opgewekte stroom de hogere aanschafprijs van EV’s te bekostigen.

Verder komen bij de ingang van het BEL-kantoor nog twee openbare laadpalen voor bezoekers of omwonenden met een capaciteit om vier auto’s tegelijk op te laden.