Jan van de Perre nieuwe ceo van Fraikin Benelux

Redactie Redactie
• Laatste update:

Van de Perre zal direct rapporteren aan Olivier Fossion, international chief operating officer.

Van de Perre heeft veel ervaring in de autobranche, hij werkte onder andere als general manager bij Hyundai, Iveco en Europcar. Tussen 2002 en 2004 was hij countrymanager van Daewoo België. Hij was general manager bij Chevrolet België tussen 2005 en 2006.

Jan van de Perre nieuwe ceo van Fraikin Benelux | Fleet&Mobility

Jan van de Perre nieuwe ceo van Fraikin Benelux

Redactie Redactie
• Laatste update:

Van de Perre zal direct rapporteren aan Olivier Fossion, international chief operating officer.

Van de Perre heeft veel ervaring in de autobranche, hij werkte onder andere als general manager bij Hyundai, Iveco en Europcar. Tussen 2002 en 2004 was hij countrymanager van Daewoo België. Hij was general manager bij Chevrolet België tussen 2005 en 2006.