Mobileye en Here doen aan ruilhandel

Redactie Redactie
• Laatste update:

Here, een samenwerking tussen autofabrikanten Audi, BMW en Daimler, geeft Mobileye toegang tot zijn software en kaarten om de omgeving te analyseren. In ruil hiervoor levert Mobileye camera’s en sensoren aan de navigatiedienstverlener. Zelfrijdende auto`s kunnen hiermee hun positie op de weg bepalen.

Lees het volledige artikel op Automotive Management.  

Mobileye en Here doen aan ruilhandel | Fleet&Mobility

Mobileye en Here doen aan ruilhandel

Redactie Redactie
• Laatste update:

Here, een samenwerking tussen autofabrikanten Audi, BMW en Daimler, geeft Mobileye toegang tot zijn software en kaarten om de omgeving te analyseren. In ruil hiervoor levert Mobileye camera’s en sensoren aan de navigatiedienstverlener. Zelfrijdende auto`s kunnen hiermee hun positie op de weg bepalen.

Lees het volledige artikel op Automotive Management.