Laatste update:

Gefeliciteerd met uw lidmaatschap!

We hebben uw registratie verwerkt, u kunt nu bijna inloggen.
Hartelijk dank voor uw inschrijving bij Fleet&Mobility! U dient uw account alleen nog te activeren. Dat kan door uw account te bevestigen in de aan u verzonden e-mail. U ontvangt de factuur direct na activatie via mail.
U heeft de rechten van de hoofdgebruiker en kunt vanuit uw profiel ook de extra accounts activeren. Log na het activeren van uw account in en ga via de knop rechtsboven in de site naar uw account om ook de andere accounts aan te maken.
Geen e-mail ontvangen? Check dan uw e-mailmappen ongewenste / onbelangrijke e-mail. Komt u er niet uit? Bel dan met onze klantenservice via 020 5800 966.

Deel dit item

Dit artikel is geschreven door

Frank Sap
Gefeliciteerd met uw lidmaatschap! | Fleet&Mobility

Gefeliciteerd met uw lidmaatschap!

Frank Sap Frank Sap
• Laatste update: