Allego voert operationele winst op

Redactie Redactie
• Laatste update:
(Foto: Allego)

De opbrengsten uit laden kwamen 166,7 procent hoger uit op 27,8 miljoen euro. Dat was deels te danken aan de uitbreiding van het aantal laadpunten en een hoger gebruik. De gebruiksgraad bij bestaande laadpunten liep op van 7,7 procent vorig jaar naar 13,1 procent nu. Daarnaast liep de omzet ook op door de verhoging van de laadtarieven. Dat meldt het in Arnhem gevestigde bedrijf in een financieel bericht. 
Het bedrijf profiteerde verder van gunstige langjarige hedging contracten voor elektriciteit.
De uitbreiding van het netwerk gaat ook bij dit laadbedrijf gestaag door. Recentelijk tekende Allego een overeenkomst met de Duitse meubelketen Porta voor de installatie van 123 laadlocaties met 1.500 ultrasnelle laadpunten. 

Allego voert operationele winst op | Fleet&Mobility

Allego voert operationele winst op

Redactie Redactie
• Laatste update:
(Foto: Allego)

De opbrengsten uit laden kwamen 166,7 procent hoger uit op 27,8 miljoen euro. Dat was deels te danken aan de uitbreiding van het aantal laadpunten en een hoger gebruik. De gebruiksgraad bij bestaande laadpunten liep op van 7,7 procent vorig jaar naar 13,1 procent nu. Daarnaast liep de omzet ook op door de verhoging van de laadtarieven. Dat meldt het in Arnhem gevestigde bedrijf in een financieel bericht. 
Het bedrijf profiteerde verder van gunstige langjarige hedging contracten voor elektriciteit.
De uitbreiding van het netwerk gaat ook bij dit laadbedrijf gestaag door. Recentelijk tekende Allego een overeenkomst met de Duitse meubelketen Porta voor de installatie van 123 laadlocaties met 1.500 ultrasnelle laadpunten.