Carver komt met 80 km/u- en long range-versie

Bart Kuijpers Bart Kuijpers
• Laatste update:
De elektrische Carver. (Foto: Carver)

Carver is bekend van de smalle driewielige stadsvoertuigen met kanteltechnologie. In 2019 werd de Carver geherintroduceerd

Met de nieuwe versies neemt Carver weer een belangrijke stap in haar strategie om het gat tussen de elektrische scooters en elektrische (bak)fietsen enerzijds en de elektrische auto’s anderzijds in te vullen. 

Afgelopen maand ontving Carver de Europese goedkeuring voor de nieuwe versies, schrijft het merk. “Er ontstond steeds meer vraag van gebruikers naar een Carver die ook op de provinciale wegen mee zou kunnen komen. Met de S+ komen we aan die wens tegemoet. De S+ wordt ook geleverd in de Cargo-versie. Met name bedrijven die actief zijn in de stad, maar net daarbuiten zijn gevestigd, kunnen zo vlotter tussen klant en kantoor pendelen”, aldus Carver. 

Ook naar een long range-versie was veel vraag, aldus het bedrijf. “Veel bedrijven die binnen de stadsgrenzen veel adressen aandoen op een dag, gebruiken de Carvers zeer intensief.”

Carver komt met 80 km/u- en long range-versie | Fleet&Mobility

Carver komt met 80 km/u- en long range-versie

Bart Kuijpers Bart Kuijpers
• Laatste update:
De elektrische Carver. (Foto: Carver)

Carver is bekend van de smalle driewielige stadsvoertuigen met kanteltechnologie. In 2019 werd de Carver geherintroduceerd

Met de nieuwe versies neemt Carver weer een belangrijke stap in haar strategie om het gat tussen de elektrische scooters en elektrische (bak)fietsen enerzijds en de elektrische auto’s anderzijds in te vullen. 

Afgelopen maand ontving Carver de Europese goedkeuring voor de nieuwe versies, schrijft het merk. “Er ontstond steeds meer vraag van gebruikers naar een Carver die ook op de provinciale wegen mee zou kunnen komen. Met de S+ komen we aan die wens tegemoet. De S+ wordt ook geleverd in de Cargo-versie. Met name bedrijven die actief zijn in de stad, maar net daarbuiten zijn gevestigd, kunnen zo vlotter tussen klant en kantoor pendelen”, aldus Carver. 

Ook naar een long range-versie was veel vraag, aldus het bedrijf. “Veel bedrijven die binnen de stadsgrenzen veel adressen aandoen op een dag, gebruiken de Carvers zeer intensief.”