Kwik-fit verkoopt onderdelentak

Redactie Redactie
• Laatste update:

Met de overname van USN-Centuri haalt Partspoint Kwik-Fit binnen als klant en verbreedt het zijn leveringsprogramma.” “USN-Centuri heeft een zeer breed aanbod in een aantal budgetlijnen en is ijzersterk in uitlaten”, aldus Cor Baltus, ceo van Partspoint. Volgens Martin Post, algemeen directeur van de Kwik-Fit Nederland Group is Partspoint de ideale partij voor de overname van USN-Centuri. “Kwik-Fit is van een fastfitter doorgegroeid tot een full service garagebedrijf. Dit betekent dat we voor autoonderhoud steeds meer verschillende onderdelen nodig hebben, die we zonder verdere investeringen in USN-Centuri niet meer zelf kunnen leveren.” Volgens Baltus is USN-Centuri voorlopig het laatste bedrijf dat Partspoint overneemt. “Er heeft de afgelopen jaren in een moordend tempo een consolidatieslag plaatsgevonden. Inmiddels zijn er niet veel bedrijven meer over die in aanmerking komen voor overname, maar we blijven natuurlijk wel rondkijken.”

Kwik-fit verkoopt onderdelentak | Fleet&Mobility

Kwik-fit verkoopt onderdelentak

Redactie Redactie
• Laatste update:

Met de overname van USN-Centuri haalt Partspoint Kwik-Fit binnen als klant en verbreedt het zijn leveringsprogramma.” “USN-Centuri heeft een zeer breed aanbod in een aantal budgetlijnen en is ijzersterk in uitlaten”, aldus Cor Baltus, ceo van Partspoint. Volgens Martin Post, algemeen directeur van de Kwik-Fit Nederland Group is Partspoint de ideale partij voor de overname van USN-Centuri. “Kwik-Fit is van een fastfitter doorgegroeid tot een full service garagebedrijf. Dit betekent dat we voor autoonderhoud steeds meer verschillende onderdelen nodig hebben, die we zonder verdere investeringen in USN-Centuri niet meer zelf kunnen leveren.” Volgens Baltus is USN-Centuri voorlopig het laatste bedrijf dat Partspoint overneemt. “Er heeft de afgelopen jaren in een moordend tempo een consolidatieslag plaatsgevonden. Inmiddels zijn er niet veel bedrijven meer over die in aanmerking komen voor overname, maar we blijven natuurlijk wel rondkijken.”