Van kouwen en vaneman splitsen dealeractiviteiten

Redactie Redactie
• Laatste update:

Theo van Kouwen en Frank Vaneman, beiden directeuraandeelhouder bij dealerholding Van Kouwen, gaan uit elkaar en nemen ieder een deel van het bedrijf mee. De Opel-activiteiten blijven bij Van Kouwen, terwijl Vaneman zijn deelname in de Van Kouwen Groep ruilt voor 100 procent belang in de Kia-, Fiat- en Alfaactiviteiten. Van Kouwen en Vaneman blijven nauw samenwerken op gebied van schade, financiering en verzekering en ze houden een gezamenlijke administratieve organisatie. Vaneman gaat onder eigen naam verder: Frank Vaneman Automotive. Hij gaat werken vanuit twee vestigingen in Amsterdam Zuidoost en in Hoofddorp. Van Kouwen Opel heeft in totaal vijf vestigingen in Amsterdam Zuidoost, Hoofddorp, Aalsmeer, Mijdrecht en Amsterdam West. Volgens Van Kouwen (rechts op de foto) komt de splitsing de focus ten goede. “Er moet veel centraal geregeld worden en dat vermindert de betrokkenheid van de medewerkers, met als gevolg geen optimale klanttevredenheid en te magere resultaten. Zoals we het nu gaan doen, brengen we de merkfocus volledig terug.”

Van kouwen en vaneman splitsen dealeractiviteiten | Fleet&Mobility

Van kouwen en vaneman splitsen dealeractiviteiten

Redactie Redactie
• Laatste update:

Theo van Kouwen en Frank Vaneman, beiden directeuraandeelhouder bij dealerholding Van Kouwen, gaan uit elkaar en nemen ieder een deel van het bedrijf mee. De Opel-activiteiten blijven bij Van Kouwen, terwijl Vaneman zijn deelname in de Van Kouwen Groep ruilt voor 100 procent belang in de Kia-, Fiat- en Alfaactiviteiten. Van Kouwen en Vaneman blijven nauw samenwerken op gebied van schade, financiering en verzekering en ze houden een gezamenlijke administratieve organisatie. Vaneman gaat onder eigen naam verder: Frank Vaneman Automotive. Hij gaat werken vanuit twee vestigingen in Amsterdam Zuidoost en in Hoofddorp. Van Kouwen Opel heeft in totaal vijf vestigingen in Amsterdam Zuidoost, Hoofddorp, Aalsmeer, Mijdrecht en Amsterdam West. Volgens Van Kouwen (rechts op de foto) komt de splitsing de focus ten goede. “Er moet veel centraal geregeld worden en dat vermindert de betrokkenheid van de medewerkers, met als gevolg geen optimale klanttevredenheid en te magere resultaten. Zoals we het nu gaan doen, brengen we de merkfocus volledig terug.”