Grijs Nieuws | Beukentriplex op maat

Redactie Redactie
• Laatste update:

Wie wil, kan ze ook in polypropyleen bestellen, maar die hebben een lagere puntbelasting. Daarnaast levert Motexion ook de bekende lat-om-latbetimmering. Een fraaie oplossing is de onder vacuüm gevormde kunststof tussenwand met doorlaadmogelijkheid onder de voorstoelen van alle merken bestelwagens. PSA, moederbedrijf van Peugeot, Citroën (en tegenwoordig ook Opel), heeft Motexion voor deze Secuwand een fabriekskeur verleend en monteert deze standaard af-fabriek. Voor de overige merken heeft Motexion een importeurskeur verkregen.

Grijs Nieuws | Beukentriplex op maat | Fleet&Mobility

Grijs Nieuws | Beukentriplex op maat

Redactie Redactie
• Laatste update:

Wie wil, kan ze ook in polypropyleen bestellen, maar die hebben een lagere puntbelasting. Daarnaast levert Motexion ook de bekende lat-om-latbetimmering. Een fraaie oplossing is de onder vacuüm gevormde kunststof tussenwand met doorlaadmogelijkheid onder de voorstoelen van alle merken bestelwagens. PSA, moederbedrijf van Peugeot, Citroën (en tegenwoordig ook Opel), heeft Motexion voor deze Secuwand een fabriekskeur verleend en monteert deze standaard af-fabriek. Voor de overige merken heeft Motexion een importeurskeur verkregen.