Grijs Nieuws | Kunststof vloer uit een stuk

Redactie Redactie
• Laatste update:

Het materiaal hardt uit tot een solide geheel zonder naden, kieren of hoeken en kan bijna overal tegen: zuren, olie, oplosmiddelen en andere bijtende goedjes. In combinatie met de Hebic-betimmering zijn er verschillende uitvoeringen mogelijk, uiteenlopend van de vloer en wielkasten tot een volledige laadruimtebehandeling die met de hogedrukspuit schoongemaakt kan worden. Volgens KCN Automotive gaat de vloer net zo lang mee als de auto.

Grijs Nieuws | Kunststof vloer uit een stuk | Fleet&Mobility

Grijs Nieuws | Kunststof vloer uit een stuk

Redactie Redactie
• Laatste update:

Het materiaal hardt uit tot een solide geheel zonder naden, kieren of hoeken en kan bijna overal tegen: zuren, olie, oplosmiddelen en andere bijtende goedjes. In combinatie met de Hebic-betimmering zijn er verschillende uitvoeringen mogelijk, uiteenlopend van de vloer en wielkasten tot een volledige laadruimtebehandeling die met de hogedrukspuit schoongemaakt kan worden. Volgens KCN Automotive gaat de vloer net zo lang mee als de auto.