Mobility Matters | Cijfers

Redactie Redactie
• Laatste update:

→ De kans op schade bij een auto met rijhulpsystemen is 23%, tegenover 14% bij een auto zonder deze systemen. Zo blijkt uit de Branchemonitor Schadesector 2018-2020 van Automotive Insiders.
→ Het afgelopen jaar noteerde de Vereniging Zakelijke Rijders 25% meer klachten over autoregelingen. Over het eerste halfjaar zijn zeker 90 klachten binnengekomen, vooral over de afkoopsommen van autoregelingen. In bijna 47% van alle autoregelingen is een afkoopregeling afgesproken bij een voortijdig einde van het dienstverband.
→ Vanaf 2020 moet er op 4 Shell-stations waterstof verkrijgbaar zijn. Het gaat om 2 stations in de regio Amsterdam, 1 in Den Haag en 1 in Pesse in Drenthe. 
→ In totaal staan er in Europa 100.000 laadpalen, meldt autofabrikantenvereniging Acea. Waarvan 28% in Nederland, 22% in Duitsland, 14% in Frankrijk en 12% in het Verenigd Koninkrijk. De minste laadpalen staan in Griekenland, namelijk 38 stuks.

Mobility Matters | Cijfers | Fleet&Mobility

Mobility Matters | Cijfers

Redactie Redactie
• Laatste update:

→ De kans op schade bij een auto met rijhulpsystemen is 23%, tegenover 14% bij een auto zonder deze systemen. Zo blijkt uit de Branchemonitor Schadesector 2018-2020 van Automotive Insiders.
→ Het afgelopen jaar noteerde de Vereniging Zakelijke Rijders 25% meer klachten over autoregelingen. Over het eerste halfjaar zijn zeker 90 klachten binnengekomen, vooral over de afkoopsommen van autoregelingen. In bijna 47% van alle autoregelingen is een afkoopregeling afgesproken bij een voortijdig einde van het dienstverband.
→ Vanaf 2020 moet er op 4 Shell-stations waterstof verkrijgbaar zijn. Het gaat om 2 stations in de regio Amsterdam, 1 in Den Haag en 1 in Pesse in Drenthe. 
→ In totaal staan er in Europa 100.000 laadpalen, meldt autofabrikantenvereniging Acea. Waarvan 28% in Nederland, 22% in Duitsland, 14% in Frankrijk en 12% in het Verenigd Koninkrijk. De minste laadpalen staan in Griekenland, namelijk 38 stuks.