Mobility Matters | Leaseregistraties blijven stijgen

Redactie Redactie
• Laatste update:
> Leaseregistraties gaan het hele jaar al goed.

Sinds deze maand geldt de nieuwe emissietest WLTP, die een hogere CO2-uitstoot registreert dan de vorige test en dus zorgt voor een hogere bpm. Daarom werden vorige maand nog even snel een flink aantal auto’s weggezet. Dat blijkt uit data van RDC. Het hele jaar doen de leaseregistraties het overigens al goed, maar de verwachting is dat het vanaf deze maand rustiger wordt.

Mobility Matters | Leaseregistraties blijven stijgen | Fleet&Mobility

Mobility Matters | Leaseregistraties blijven stijgen

Redactie Redactie
• Laatste update:
> Leaseregistraties gaan het hele jaar al goed.

Sinds deze maand geldt de nieuwe emissietest WLTP, die een hogere CO2-uitstoot registreert dan de vorige test en dus zorgt voor een hogere bpm. Daarom werden vorige maand nog even snel een flink aantal auto’s weggezet. Dat blijkt uit data van RDC. Het hele jaar doen de leaseregistraties het overigens al goed, maar de verwachting is dat het vanaf deze maand rustiger wordt.