Hoofdredactioneel | C-Woord

Luberto van Buiten Luberto van Buiten
• Laatste update:
Hoofdredacteur Luberto van Buiten

Dus ook vanaf deze redactionele plek veel dank aan de bedrijven die besloten om wel deel te nemen aan dit nummer. Ook dank aan de nieuwe abonnees die we mochten verwelkomen. We stuurden bij het vorige nummer een acceptgiro mee met de vraag om lid te worden van Fleet&Mobility en een bijdrage te leveren aan het maken van onafhankelijke, betrouwbare vakinformatie. Op die manier willen we een rol blijven spelen in het verder professionaliseren van de mobiliteitsbranche. De timing kon niet slechter: nog geen paar dagen daarna lag het land plat vanwege de coronapandemie. Maar niet getreurd: als u nog geen lid bent, kunt u dat via www.fleet-mobility.nl natuurlijk nog altijd worden. Voor slechts 49 euro per jaar. Wat u daar voor krijgt? Betrouwbare vakinformatie over de markt van mobiliteit. En die markt ontwikkelt zich razendsnel. Dankzij de politiek, die met subsidies stuurt op meer EV’s en tegelijkertijd de bpm-inkomsten ziet toenemen als gevolg van de invoering van de WLTP. Maar ook via nieuwe
coalities tussen vervoersbedrijven in het publieke en private domein, en door talloze andere initiatieven en nieuwe mogelijkheden. Die uw werk als mobiliteitsmanager leuker, maar ook uitdagender, maken.

Hoofdredactioneel | C-Woord | Fleet&Mobility

Hoofdredactioneel | C-Woord

Luberto van Buiten Luberto van Buiten
• Laatste update:
Hoofdredacteur Luberto van Buiten

Dus ook vanaf deze redactionele plek veel dank aan de bedrijven die besloten om wel deel te nemen aan dit nummer. Ook dank aan de nieuwe abonnees die we mochten verwelkomen. We stuurden bij het vorige nummer een acceptgiro mee met de vraag om lid te worden van Fleet&Mobility en een bijdrage te leveren aan het maken van onafhankelijke, betrouwbare vakinformatie. Op die manier willen we een rol blijven spelen in het verder professionaliseren van de mobiliteitsbranche. De timing kon niet slechter: nog geen paar dagen daarna lag het land plat vanwege de coronapandemie. Maar niet getreurd: als u nog geen lid bent, kunt u dat via www.fleet-mobility.nl natuurlijk nog altijd worden. Voor slechts 49 euro per jaar. Wat u daar voor krijgt? Betrouwbare vakinformatie over de markt van mobiliteit. En die markt ontwikkelt zich razendsnel. Dankzij de politiek, die met subsidies stuurt op meer EV’s en tegelijkertijd de bpm-inkomsten ziet toenemen als gevolg van de invoering van de WLTP. Maar ook via nieuwe
coalities tussen vervoersbedrijven in het publieke en private domein, en door talloze andere initiatieven en nieuwe mogelijkheden. Die uw werk als mobiliteitsmanager leuker, maar ook uitdagender, maken.