Vision Car Lease opent vestiging in Den Bosch

Vision Car Lease • De leasemaatschappij zat tot voor kort alleen in Valkenswaard.
Redactie Redactie
• Laatste update:
Het nieuwe kantoor van Vision Car Lease ligt aan de Sigarenmakersstraat in Den Bosch. (Foto: Vision Car Lease)

Vision Car Lease opende recent in Den Bosch zijn tweede vestiging, zo heeft het bedrijf bekendgemaakt in een persbericht.

De leasemaatschappij, tot voor kort alleen in Valkenswaard gevestigd, wil met het Bossche kantoor de ’toegankelijkheid en service’ verbeteren. Directeur Karel Vaal legt uit: “Dit stelt ons in staat om onze klanten in deze regio beter van dienst te zijn en onze positie als partner op het gebied van autoleasing te versterken.”

Vision Car Lease, dat op plek 40 staat in de nieuwste editie van de Automotive Leasemaatschappij Top 60, maakte in september bekend zijn activiteiten uit te breiden met zakelijke bedrijfswagenlease. De maatschappij, in 2021 onderdeel van de Pala Group geworden, werd in 2005 opgericht en is sindsdien actief in de branche operational lease van personenauto’s. Sinds begin 2022 groeide het wagenpark van 1.200 naar 1.800 leasecontracten.

Meer weten over de Nederlandse leasemarkt? Bestel nu de Automotive Leasemaatschappij Top 60, het toonaangevende brancherapport over en voor de Nederlandse leasebranche. Met analyses over onder meer veranderende machtsverhoudingen, vlootontwikkelingen, restwaarden en een overzicht van de belangrijkste key performance indicators van de grootste leasemaatschappijen van Nederland.

 

Vision Car Lease opent vestiging in Den Bosch | Fleet&Mobility

Vision Car Lease opent vestiging in Den Bosch

Vision Car Lease • De leasemaatschappij zat tot voor kort alleen in Valkenswaard.
Redactie Redactie
• Laatste update:
Het nieuwe kantoor van Vision Car Lease ligt aan de Sigarenmakersstraat in Den Bosch. (Foto: Vision Car Lease)

Vision Car Lease opende recent in Den Bosch zijn tweede vestiging, zo heeft het bedrijf bekendgemaakt in een persbericht.

De leasemaatschappij, tot voor kort alleen in Valkenswaard gevestigd, wil met het Bossche kantoor de ’toegankelijkheid en service’ verbeteren. Directeur Karel Vaal legt uit: “Dit stelt ons in staat om onze klanten in deze regio beter van dienst te zijn en onze positie als partner op het gebied van autoleasing te versterken.”

Vision Car Lease, dat op plek 40 staat in de nieuwste editie van de Automotive Leasemaatschappij Top 60, maakte in september bekend zijn activiteiten uit te breiden met zakelijke bedrijfswagenlease. De maatschappij, in 2021 onderdeel van de Pala Group geworden, werd in 2005 opgericht en is sindsdien actief in de branche operational lease van personenauto’s. Sinds begin 2022 groeide het wagenpark van 1.200 naar 1.800 leasecontracten.

Meer weten over de Nederlandse leasemarkt? Bestel nu de Automotive Leasemaatschappij Top 60, het toonaangevende brancherapport over en voor de Nederlandse leasebranche. Met analyses over onder meer veranderende machtsverhoudingen, vlootontwikkelingen, restwaarden en een overzicht van de belangrijkste key performance indicators van de grootste leasemaatschappijen van Nederland.