Grijs nieuws | VW breidt offroad-programma uit

Redactie Redactie
• Laatste update:

Een 150 kW-versie van de V6 was er al. De pick-up is verkrijgbaar met achterwielaandrijving of inschakelbare tractie op alle wielen en met een enkele of een dubbele cabine. Zogeheten 4Motion-uitvoeringen van de Caddy en de Transporter komen er dan ook, maar de Nederlandse markt voor zulke voertuigen is heel beperkt. Van de Amarok denkt Pon er dit jaar 300 te verkopen. Medio 2017 is de Amarok Trendline met 120 kW-motor te bestellen voor prijzen vanaf € 25.000 (excl. bpm/btw).

Grijs nieuws | VW breidt offroad-programma uit | Fleet&Mobility

Grijs nieuws | VW breidt offroad-programma uit

Redactie Redactie
• Laatste update:

Een 150 kW-versie van de V6 was er al. De pick-up is verkrijgbaar met achterwielaandrijving of inschakelbare tractie op alle wielen en met een enkele of een dubbele cabine. Zogeheten 4Motion-uitvoeringen van de Caddy en de Transporter komen er dan ook, maar de Nederlandse markt voor zulke voertuigen is heel beperkt. Van de Amarok denkt Pon er dit jaar 300 te verkopen. Medio 2017 is de Amarok Trendline met 120 kW-motor te bestellen voor prijzen vanaf € 25.000 (excl. bpm/btw).