Grijs Nieuws | Nissan e-NV200 komt verder

Redactie Redactie
• Laatste update:

De besteller heeft nu een 40 kWh-accupakket en dit geeft hem een actieradius van maximaal 280 kilometer (gemeten volgens NEDC). Het nieuwe accupakket heeft dezelfde afmetingen als zijn 24 kWh grote voorganger en is nauwelijks zwaarder. Laadvolume (tot 4,2 kubieke meter) en laadvermogen (795 kg) blijven derhalve vrijwel gelijk, aldus Nissan. De levering begint in april 2018. Prijzen zijn op dit moment nog niet bekend, maar Nissan zal de e-NV200 naar verwachting inclusief accupakket gaan verkopen. Voor de mogelijkheid om accu’s te leasen bestaat vanuit het bedrijfsleven maar weinig belangstelling, zegt de importeur.

Grijs Nieuws | Nissan e-NV200 komt verder | Fleet&Mobility

Grijs Nieuws | Nissan e-NV200 komt verder

Redactie Redactie
• Laatste update:

De besteller heeft nu een 40 kWh-accupakket en dit geeft hem een actieradius van maximaal 280 kilometer (gemeten volgens NEDC). Het nieuwe accupakket heeft dezelfde afmetingen als zijn 24 kWh grote voorganger en is nauwelijks zwaarder. Laadvolume (tot 4,2 kubieke meter) en laadvermogen (795 kg) blijven derhalve vrijwel gelijk, aldus Nissan. De levering begint in april 2018. Prijzen zijn op dit moment nog niet bekend, maar Nissan zal de e-NV200 naar verwachting inclusief accupakket gaan verkopen. Voor de mogelijkheid om accu’s te leasen bestaat vanuit het bedrijfsleven maar weinig belangstelling, zegt de importeur.