Grijs Nieuws | Jaar lang scherp geprijsde Ducato Pro

Redactie Redactie
• Laatste update:

De besteller heeft de beproefde 2.3 liter multi-jet dieselmotor met 130 pk aan boord en een flink aantal extra’s, waaronder automatische airco en het U-connect infotainmentsysteem met 5 inch touchscreen, navigatie, bluetooth en bediening op het stuur. Andere extra’s zijn led-dagrijverlichting, mistlampen, parkeersensoren achter, verzwaarde vering op de achteras en veiligheidsvoorzieningen zoals ESC, HBA en Hill Holder. De Ducato Pro Edition is te koop bij de Fiat Professional-dealer voor prijzen vanaf 17.995 euro (excl. btw en bpm).

Grijs Nieuws | Jaar lang scherp geprijsde Ducato Pro | Fleet&Mobility

Grijs Nieuws | Jaar lang scherp geprijsde Ducato Pro

Redactie Redactie
• Laatste update:

De besteller heeft de beproefde 2.3 liter multi-jet dieselmotor met 130 pk aan boord en een flink aantal extra’s, waaronder automatische airco en het U-connect infotainmentsysteem met 5 inch touchscreen, navigatie, bluetooth en bediening op het stuur. Andere extra’s zijn led-dagrijverlichting, mistlampen, parkeersensoren achter, verzwaarde vering op de achteras en veiligheidsvoorzieningen zoals ESC, HBA en Hill Holder. De Ducato Pro Edition is te koop bij de Fiat Professional-dealer voor prijzen vanaf 17.995 euro (excl. btw en bpm).