Grijs nieuws | Eerste Opel-telg uit PSA-familie

Redactie Redactie
• Laatste update:

Die twee komen ook met nieuwe, zij het identieke auto’s voor de zakelijke en consumentenmarkt: de Berlingo en de Expert. Het drietal wordt leverbaar in lengtes van 4,40 m bij een wielbasis van 2,78 m of 4,75 m bij een wielbasis van 2,97 m. Op motorisch vlak is er straks keuze uit een 110 pk sterke benzinemotor met handgeschakelde zesbak en dieselvarianten met 75 of 100 pk en manuele vijfbak plus een 130 pk-motor met handgeschakelde zesbak of een achttraps automaat. Later volgt nog een 130 pk benzinemotor. Het drietal wordt in het Spaanse Vigo gemaakt en in het vierde kwartaal van dit jaar moet de levering beginnen.

Grijs nieuws | Eerste Opel-telg uit PSA-familie | Fleet&Mobility

Grijs nieuws | Eerste Opel-telg uit PSA-familie

Redactie Redactie
• Laatste update:

Die twee komen ook met nieuwe, zij het identieke auto’s voor de zakelijke en consumentenmarkt: de Berlingo en de Expert. Het drietal wordt leverbaar in lengtes van 4,40 m bij een wielbasis van 2,78 m of 4,75 m bij een wielbasis van 2,97 m. Op motorisch vlak is er straks keuze uit een 110 pk sterke benzinemotor met handgeschakelde zesbak en dieselvarianten met 75 of 100 pk en manuele vijfbak plus een 130 pk-motor met handgeschakelde zesbak of een achttraps automaat. Later volgt nog een 130 pk benzinemotor. Het drietal wordt in het Spaanse Vigo gemaakt en in het vierde kwartaal van dit jaar moet de levering beginnen.