Grijs Nieuws | Rijdende krachtcentrale

Redactie Redactie
• Laatste update:

Hierdoor is de actieradius vergroot van 170 tot 275 km (meting volgens NEDC). Met de standaard snellaadaansluiting duurt het opladen tot 80 procent van de totale capaciteit slechts 40 minuten. Volledig opladen aan het stopcontact duurt zestien uur; met een 16 Ampère-aansluiting is dit twaalf uur en met 32 A slechts zes uur. Daarnaast heeft Nissan de garantie op de accu’s verruimd van 5 jaar of 100.000 km tot 7 jaar of 160.000 km. De fabrikant wijst er ook nog op dat de e-NV200 goed bruikbaar is als mobiele power unit. Hij is leverbaar in drie uitrustingsniveaus voor prijzen vanaf 29.390  euro (excl. bpm/btw).

Grijs Nieuws | Rijdende krachtcentrale | Fleet&Mobility

Grijs Nieuws | Rijdende krachtcentrale

Redactie Redactie
• Laatste update:

Hierdoor is de actieradius vergroot van 170 tot 275 km (meting volgens NEDC). Met de standaard snellaadaansluiting duurt het opladen tot 80 procent van de totale capaciteit slechts 40 minuten. Volledig opladen aan het stopcontact duurt zestien uur; met een 16 Ampère-aansluiting is dit twaalf uur en met 32 A slechts zes uur. Daarnaast heeft Nissan de garantie op de accu’s verruimd van 5 jaar of 100.000 km tot 7 jaar of 160.000 km. De fabrikant wijst er ook nog op dat de e-NV200 goed bruikbaar is als mobiele power unit. Hij is leverbaar in drie uitrustingsniveaus voor prijzen vanaf 29.390  euro (excl. bpm/btw).