Grijs nieuws | Toyota introduceert Proace 4×4

Redactie Redactie
• Laatste update:

Toyota’s integrale aandrijvingssysteem is afkomstig van het Franse Automobiles Dangel, dat ook samenwerkt met de PSA-groep waarmee Toyota de Pro Ace deelt. Importeur Louwman & Parqui verwacht de ProAce 4×4 eind november naar Nederland te halen. Het systeem van Dangel is elektronisch inschakelbaar, zodat brandstofverbruik en uitstoot tijdens ritten op de weg niet onnodig hoog oplopen. De prijs voor deze uitvoering is nog niet bekend.

Grijs nieuws | Toyota introduceert Proace 4×4 | Fleet&Mobility

Grijs nieuws | Toyota introduceert Proace 4×4

Redactie Redactie
• Laatste update:

Toyota’s integrale aandrijvingssysteem is afkomstig van het Franse Automobiles Dangel, dat ook samenwerkt met de PSA-groep waarmee Toyota de Pro Ace deelt. Importeur Louwman & Parqui verwacht de ProAce 4×4 eind november naar Nederland te halen. Het systeem van Dangel is elektronisch inschakelbaar, zodat brandstofverbruik en uitstoot tijdens ritten op de weg niet onnodig hoog oplopen. De prijs voor deze uitvoering is nog niet bekend.