Laatste update:

Paul Harms nieuwe voorzitter Autolease Inkoop Combinatie

Harms volgt Karthaus op bij de inkoopcombinatie. (Foto: MSN)

Harms volgt Norbert Karthaus op. Ook Mark Feddes (Hitachi Capital Mobility) treedt toe tot het bestuur van de inkoopcombinatie.

Autolease Inkoop Combinatie (AIC) heeft Paul Harms aangesteld als nieuwe voorzitter. De eigenaar van Mobility Service Nederland volgt Norbert Karthaus op, die de eerste voorzitter was van de in 2017 opgerichte inkoopcombinatie. Ook de inmiddels gepensioneerde Robert Nienhuis (Hitachi Capital Mobility) en Frank van Klink (XLLease) treden terug uit het bestuur. Mark Feddes (eveneens van Hitachi) treedt op zijn beurt toe tot het bestuur, dat verder nog bestaat uit vicevoorzitter Jurgen Otten (Prolease), penningmeester Michiel Looman (MKB Lease) en secretaris Rob Gielens (Riemersma Leasing). Jan van Eijk en Manfred van Dijk vormen de directie.

Paul Harms nieuwe voorzitter Autolease Inkoop Combinatie | Fleet&Mobility

Paul Harms nieuwe voorzitter Autolease Inkoop Combinatie

Luberto van Buiten Luberto van Buiten
• Laatste update:
Harms volgt Karthaus op bij de inkoopcombinatie. (Foto: MSN)

Autolease Inkoop Combinatie (AIC) heeft Paul Harms aangesteld als nieuwe voorzitter. De eigenaar van Mobility Service Nederland volgt Norbert Karthaus op, die de eerste voorzitter was van de in 2017 opgerichte inkoopcombinatie. Ook de inmiddels gepensioneerde Robert Nienhuis (Hitachi Capital Mobility) en Frank van Klink (XLLease) treden terug uit het bestuur. Mark Feddes (eveneens van Hitachi) treedt op zijn beurt toe tot het bestuur, dat verder nog bestaat uit vicevoorzitter Jurgen Otten (Prolease), penningmeester Michiel Looman (MKB Lease) en secretaris Rob Gielens (Riemersma Leasing). Jan van Eijk en Manfred van Dijk vormen de directie.