Mitsubishi HC Capital koopt Mobility Mixx

Bart Kuijpers Bart Kuijpers
• Laatste update:
Foto: MHC Capital

MHC Capital, dat in Nederland eerder onder meer Noordlease kocht, ontstond vorig jaar toen Mitsubishi UFJ Lease & Finance Company en Hitachi Capital Corporation fuseerden

Mobility Mixx werd in 2018 door Leaseplan verkocht aan ARS Traffic & Transport Technology.

Simon Oliphant, ceo Mobility Solution Business Division bij MHC stelt dat dankzij de overname het bedrijf schaalbare mobiliteitsoplossingen kan bieden aan zijn klanten. “We zullen in toenemende mate onze traditionele business van autoleasing combineren met het aanbieden van multimodaal vervoer. Met de overgang van total cost of ownership naar total cost of mobility en CO2-neutraliteit verwachten we enorm te kunnen groeien door de overname van Mobility Mixx.”

Mitsubishi HC Capital koopt Mobility Mixx | Fleet&Mobility

Mitsubishi HC Capital koopt Mobility Mixx

Bart Kuijpers Bart Kuijpers
• Laatste update:
Foto: MHC Capital

MHC Capital, dat in Nederland eerder onder meer Noordlease kocht, ontstond vorig jaar toen Mitsubishi UFJ Lease & Finance Company en Hitachi Capital Corporation fuseerden

Mobility Mixx werd in 2018 door Leaseplan verkocht aan ARS Traffic & Transport Technology.

Simon Oliphant, ceo Mobility Solution Business Division bij MHC stelt dat dankzij de overname het bedrijf schaalbare mobiliteitsoplossingen kan bieden aan zijn klanten. “We zullen in toenemende mate onze traditionele business van autoleasing combineren met het aanbieden van multimodaal vervoer. Met de overgang van total cost of ownership naar total cost of mobility en CO2-neutraliteit verwachten we enorm te kunnen groeien door de overname van Mobility Mixx.”