Hitachi Capital Mobility verandert naam in MHC Mobility

Bart Kuijpers Bart Kuijpers
• Laatste update:
De naam verandert in MHC. (Foto: MHC Mobility)

Het moederbedrijf van Hitachi Capital Mobility Netherlands is eerder dit jaar gefuseerd met Mitsubishi UFJ Lease. Sinds 2016 werken beide bedrijven samen en waren al samen aandeelhouders in Hitachi Capital Mobility Netherlands. 

“De sector voor bedrijfsmobiliteit verandert snel en we wilden van de gelegenheid van de fusie van het moederbedrijf gebruikmaken om een eengemaakte, internationale aanpak te nemen als antwoord op de veranderingen in de markt. Een enkel, pan-Europees merk aannemen maakt deel uit van deze ambitie”, zegt Simon Oliphant, ceo van MHC Mobility.

MHC Mobility staat op plek 10 in de Leasemaatschappij Top 60. Bestel de uitgave hier

Hitachi Capital Mobility verandert naam in MHC Mobility | Fleet&Mobility

Hitachi Capital Mobility verandert naam in MHC Mobility

Bart Kuijpers Bart Kuijpers
• Laatste update:
De naam verandert in MHC. (Foto: MHC Mobility)

Het moederbedrijf van Hitachi Capital Mobility Netherlands is eerder dit jaar gefuseerd met Mitsubishi UFJ Lease. Sinds 2016 werken beide bedrijven samen en waren al samen aandeelhouders in Hitachi Capital Mobility Netherlands. 

“De sector voor bedrijfsmobiliteit verandert snel en we wilden van de gelegenheid van de fusie van het moederbedrijf gebruikmaken om een eengemaakte, internationale aanpak te nemen als antwoord op de veranderingen in de markt. Een enkel, pan-Europees merk aannemen maakt deel uit van deze ambitie”, zegt Simon Oliphant, ceo van MHC Mobility.

MHC Mobility staat op plek 10 in de Leasemaatschappij Top 60. Bestel de uitgave hier