Mier aan de slag bij Blankert

Robert Smid Robert Smid
• Laatste update:
(Foto: Blankert Shortlease)

Na een sabbatical van 1,5 jaar, kijkt Mier uit naar de nieuwe uitdaging. “Met het enthousiaste team van Blankert wil ik dit bedrijf verder ontwikkelen”, aldus Mier in het bericht. Eerder was Mier werkzaam als financieel & operationeel directeur bij Mobility Service, het bedrijf dat Blankert in mei vorig jaar heeft overgenomen.

Eigenaar Paul Harms vindt het ‘geweldig’ voor Blankert. “Samen hebben we Mobility Service kunnen laten uitgroeien tot een gezonde en snel groeiende internationale autoleaseorganisatie.” Hij is van mening dat haar passie en kennis goed van pas zullen komen bij Blankert. Dit laat hij weten in een persbericht van Blankert Shortlease.

Een jubileum

Het bedrijf heeft dit jaar zijn 10-jarig jubileum. Het groeide met een jaaromzet van 9,75 miljoen euro in 2021 naar 13,5 miljoen in 2022. Volgens het bedrijf komt dit mede door een succesformule van flexibele shortleasecontracten.

Mier kijkt uit naar de uitdaging. Nadat zij rond heeft gereisd in Azië is ze nu “terug in de wereld van de leaseauto’s.” Volgens haar gaat ze samenwerken met oude bekenden, maar ook met nieuwe collega’s.

Mier aan de slag bij Blankert | Fleet&Mobility

Mier aan de slag bij Blankert

Robert L. Smid Robert L. Smid
• Laatste update:
(Foto: Blankert Shortlease)

Na een sabbatical van 1,5 jaar, kijkt Mier uit naar de nieuwe uitdaging. “Met het enthousiaste team van Blankert wil ik dit bedrijf verder ontwikkelen”, aldus Mier in het bericht. Eerder was Mier werkzaam als financieel & operationeel directeur bij Mobility Service, het bedrijf dat Blankert in mei vorig jaar heeft overgenomen.

Eigenaar Paul Harms vindt het ‘geweldig’ voor Blankert. “Samen hebben we Mobility Service kunnen laten uitgroeien tot een gezonde en snel groeiende internationale autoleaseorganisatie.” Hij is van mening dat haar passie en kennis goed van pas zullen komen bij Blankert. Dit laat hij weten in een persbericht van Blankert Shortlease.

Een jubileum

Het bedrijf heeft dit jaar zijn 10-jarig jubileum. Het groeide met een jaaromzet van 9,75 miljoen euro in 2021 naar 13,5 miljoen in 2022. Volgens het bedrijf komt dit mede door een succesformule van flexibele shortleasecontracten.

Mier kijkt uit naar de uitdaging. Nadat zij rond heeft gereisd in Azië is ze nu “terug in de wereld van de leaseauto’s.” Volgens haar gaat ze samenwerken met oude bekenden, maar ook met nieuwe collega’s.