Grijs beheer Leasing en verhuur

Laatste update:

Mobility Service voegt financial lease elektrische bestellers toe aan portfolio

(Foto: Mobility Service)

Leasemaatschappij Mobility Service voegt de financial lease van elektrische bestelwagens toe aan zijn leaseportfolio. Dit is mogelijk dankzij een samenwerking met equipmentleasemaatschappij Beequip. Hierdoor breiden de bedrijven de dienstverlening voor klanten verder uit. Dat maakt Mobility Service bekend.

Bundelen

Zakelijk klanten van de leasemaatschappij, die zijn zakelijke activiteiten onlangs uitbreidde naar Spanje, kunnen voor de financial lease van een elektrische bestelwagen terecht bij de equipmentleasemaatschappij. Door de krachten te bundelen wordt de expertise van beide bedrijven samengevoegd. Hierdoor menen de ondernemingen de klant beter van dienst te zijn en zo de overstap naar het rijden in een elektrische bestelwagen gemakkelijker te maken. Dankzij de aanschafsubsidie die eerder ingesteld werd door de overheid hebben ondernemers recht op 5.000 euro subsidie voor de aankoop of lease van een elektrische bestelwagen.

Mobilty Service breidt dankzij de samenwerking zijn leaseportfolio verder uit, stelt algemeen directeur Paul Harms. Zo heeft de leasemaatschappij al langer operational lease van elektrische personenauto’s opgenomen in zijn portfolio. “Dankzij Beequip kunnen wij onze klanten nu ook financial lease voor bedrijfswagens aanbieden. Zo werken we gezamenlijk met hen aan de transitie van fossiele brandstof naar elektrificatie van ons wagenpark”, aldus Harms, algemeen directeur van Mobility Service. Het voordeel voor Beequip is, volgens founder Joris Linders, dat het met Mobility Service een full service leasemaatschappij aan zich bindt.

Deel dit item

Dit artikel is geschreven door

Jeroen Vos
Mobility Service voegt financial lease elektrische bestellers toe aan portfolio | Fleet&Mobility

Mobility Service voegt financial lease elektrische bestellers toe aan portfolio

Jeroen Vos Jeroen Vos
• Laatste update:
(Foto: Mobility Service)

Bundelen

Zakelijk klanten van de leasemaatschappij, die zijn zakelijke activiteiten onlangs uitbreidde naar Spanje, kunnen voor de financial lease van een elektrische bestelwagen terecht bij de equipmentleasemaatschappij. Door de krachten te bundelen wordt de expertise van beide bedrijven samengevoegd. Hierdoor menen de ondernemingen de klant beter van dienst te zijn en zo de overstap naar het rijden in een elektrische bestelwagen gemakkelijker te maken. Dankzij de aanschafsubsidie die eerder ingesteld werd door de overheid hebben ondernemers recht op 5.000 euro subsidie voor de aankoop of lease van een elektrische bestelwagen.

Mobilty Service breidt dankzij de samenwerking zijn leaseportfolio verder uit, stelt algemeen directeur Paul Harms. Zo heeft de leasemaatschappij al langer operational lease van elektrische personenauto’s opgenomen in zijn portfolio. “Dankzij Beequip kunnen wij onze klanten nu ook financial lease voor bedrijfswagens aanbieden. Zo werken we gezamenlijk met hen aan de transitie van fossiele brandstof naar elektrificatie van ons wagenpark”, aldus Harms, algemeen directeur van Mobility Service. Het voordeel voor Beequip is, volgens founder Joris Linders, dat het met Mobility Service een full service leasemaatschappij aan zich bindt.