Mobility Service koopt Blankert Shortlease

Bart Kuijpers Bart Kuijpers
• Laatste update:
Paul Harms (links) en Robert Blankert. (Foto: Mobility Service)

Mobility Service heeft al vestigingen in Eelde, Den Haag en sinds vorig jaar ook in Spanje. Alle 20 medewerkers van Blankert, dat een vloot van 1.400 voertuigen telt, blijven in dienst. 

Door de overname groeit de vloot van Mobility Service naar circa 7.250 voertuigen, waarvan 40 procent elektrisch. Dat meldt Mobility Service.

“Gezamenlijk beheren we een substantiële vloot van auto’s met flexibele contracten, die we eveneens in abonnementsvorm kunnen gaan aanbieden. Ons ‘digital first’ team zal leidend zijn in de integratie, waarbij alle repeterende processen volledig worden gedigitaliseerd zodat onze collega’s meer tijd hebben voor persoonlijke contacten met al onze klanten”, zegt Hilda Boerma, director new business development bij Mobility Service.

Logisch

Algemeen directeur Paul Harms stelt dat Blankert door middel van flexibele shortleasecontracten “een prachtig bedrijf heeft gecreëerd. Met de vestiging in Zwolle krijgen we een derde fysieke locatie in een gebied waar we vanuit Eelde en Den Haag met voornamelijk EV’s al actief zijn. Dit scheelt simpelweg kilometers per geleverde auto, maar draagt ook weer bij aan onze persoonlijke aanpak, het één-op-één contact met onze klanten en het kunnen geven van EV-adviezen.”

Robert Blankert noemt de overname logisch. “De toekomstige stappen die Blankert Shortlease wil gaan nemen, komen overeen met de plannen van Mobility Service: het flexibel in abonnementsvorm aanbieden van zowel nieuwe als gebruikte auto’s met een sterke focus op EV’s. Gezamenlijk kunnen we de opgebouwde expertises en ervaringen plus onze inkoopkracht bundelen”, aldus Blankert.

Mobility Service koopt Blankert Shortlease | Fleet&Mobility

Mobility Service koopt Blankert Shortlease

Bart Kuijpers Bart Kuijpers
• Laatste update:
Paul Harms (links) en Robert Blankert. (Foto: Mobility Service)

Mobility Service heeft al vestigingen in Eelde, Den Haag en sinds vorig jaar ook in Spanje. Alle 20 medewerkers van Blankert, dat een vloot van 1.400 voertuigen telt, blijven in dienst. 

Door de overname groeit de vloot van Mobility Service naar circa 7.250 voertuigen, waarvan 40 procent elektrisch. Dat meldt Mobility Service.

“Gezamenlijk beheren we een substantiële vloot van auto’s met flexibele contracten, die we eveneens in abonnementsvorm kunnen gaan aanbieden. Ons ‘digital first’ team zal leidend zijn in de integratie, waarbij alle repeterende processen volledig worden gedigitaliseerd zodat onze collega’s meer tijd hebben voor persoonlijke contacten met al onze klanten”, zegt Hilda Boerma, director new business development bij Mobility Service.

Logisch

Algemeen directeur Paul Harms stelt dat Blankert door middel van flexibele shortleasecontracten “een prachtig bedrijf heeft gecreëerd. Met de vestiging in Zwolle krijgen we een derde fysieke locatie in een gebied waar we vanuit Eelde en Den Haag met voornamelijk EV’s al actief zijn. Dit scheelt simpelweg kilometers per geleverde auto, maar draagt ook weer bij aan onze persoonlijke aanpak, het één-op-één contact met onze klanten en het kunnen geven van EV-adviezen.”

Robert Blankert noemt de overname logisch. “De toekomstige stappen die Blankert Shortlease wil gaan nemen, komen overeen met de plannen van Mobility Service: het flexibel in abonnementsvorm aanbieden van zowel nieuwe als gebruikte auto’s met een sterke focus op EV’s. Gezamenlijk kunnen we de opgebouwde expertises en ervaringen plus onze inkoopkracht bundelen”, aldus Blankert.