Arval haalt mijlpaal 500.000 ‘connected’ voertuigen

Arval • Lease- en mobiliteitsbedrijf Arval heeft de mijlpaal van 500.000 ‘connected’ voertuigen bereikt. Het aantal van die ‘connected’ voertuigen is daarmee in een jaar tijd met 20 procent toegenomen, laat het Franse moederbedrijf weten. Volgens het bedrijf sluit de nieuwe mijlpaal aan bij het doel om tegen 2025 80 procent van de wereldwijde fleet van Arval…
Redactie Redactie
• Laatste update:
(Foto: Arval)

Lease- en mobiliteitsbedrijf Arval heeft de mijlpaal van 500.000 ‘connected’ voertuigen bereikt. Het aantal van die ‘connected’ voertuigen is daarmee in een jaar tijd met 20 procent toegenomen, laat het Franse moederbedrijf weten.

Volgens het bedrijf sluit de nieuwe mijlpaal aan bij het doel om tegen 2025 80 procent van de wereldwijde fleet van Arval te verbinden. Vorig jaar lanceerde het bedrijf Arval Connect als digitale oplossing gebaseerd op telematica technologie. Het wordt aangeboden aan klanten om vlootkosten te optimaliseren, de veiligheid van de berijder te verbeteren, de energietransitie te versnellen en om mobiele werkers efficiënter te maken.

‘’Sinds de lancering van Arval Connect zijn we een heel eind gekomen om deze mijlpaal te bereiken en wij zijn eraan gecommitteerd om ons aanbod verder uit te breiden om onze klanten volledige dekking wat betreft innovatief fleet management en verantwoord, eco-bewust rijgedrag te bieden’’, zegt Alain van Groenendael, bestuursvoorzitter en ceo van Arval.

Eerder tekende het bedrijf een kadeovereenkomst met laadbedrijf Chargepoint om zijn energietransitie te versnellen.

Arval haalt mijlpaal 500.000 ‘connected’ voertuigen | Fleet&Mobility

Arval haalt mijlpaal 500.000 ‘connected’ voertuigen

Arval • Lease- en mobiliteitsbedrijf Arval heeft de mijlpaal van 500.000 ‘connected’ voertuigen bereikt. Het aantal van die ‘connected’ voertuigen is daarmee in een jaar tijd met 20 procent toegenomen, laat het Franse moederbedrijf weten. Volgens het bedrijf sluit de nieuwe mijlpaal aan bij het doel om tegen 2025 80 procent van de wereldwijde fleet van Arval…
Redactie Redactie
• Laatste update:
(Foto: Arval)

Lease- en mobiliteitsbedrijf Arval heeft de mijlpaal van 500.000 ‘connected’ voertuigen bereikt. Het aantal van die ‘connected’ voertuigen is daarmee in een jaar tijd met 20 procent toegenomen, laat het Franse moederbedrijf weten.

Volgens het bedrijf sluit de nieuwe mijlpaal aan bij het doel om tegen 2025 80 procent van de wereldwijde fleet van Arval te verbinden. Vorig jaar lanceerde het bedrijf Arval Connect als digitale oplossing gebaseerd op telematica technologie. Het wordt aangeboden aan klanten om vlootkosten te optimaliseren, de veiligheid van de berijder te verbeteren, de energietransitie te versnellen en om mobiele werkers efficiënter te maken.

‘’Sinds de lancering van Arval Connect zijn we een heel eind gekomen om deze mijlpaal te bereiken en wij zijn eraan gecommitteerd om ons aanbod verder uit te breiden om onze klanten volledige dekking wat betreft innovatief fleet management en verantwoord, eco-bewust rijgedrag te bieden’’, zegt Alain van Groenendael, bestuursvoorzitter en ceo van Arval.

Eerder tekende het bedrijf een kadeovereenkomst met laadbedrijf Chargepoint om zijn energietransitie te versnellen.