Arval en ChargePoint slaan handen ineen

Redactie Redactie
• Laatste update:
(Foto: Arval)

‘De overeenkomst maakt het mogelijk voor fleet-, financiele en milieumanagers zowel als andere betrokkenen om volledige controle over het management van hun elektrische voertuigen te krijgen, te integreren met geavanceerde fleetmanagement systemen alsmede een hoge graad van automatisering te bereiken bij de voorziening en afrekening van elektrisch laden.’
ChargePoint zal haar expertise en uitgebreide portefeuille van laadoplossingen en diensten naar Arval klanten in verschillende landen brengen. Dat wordt ook gestaag naar meerdere landen waar Arval actief is uitgebreid. ‘De overeenkomst zal Arval’s bestaande EV-oplossingen verder verbeteren door het aanvullen en uitbreiden van het huidige aanbod en de laadpartnerschappen naar steeds meer landen waarmee haar klanten makkelijker toegang en betaling voor opladen kunnen vinden op een directe en betrouwbare manier’, aldus het leasebedrijf. 

Arval en ChargePoint slaan handen ineen | Fleet&Mobility

Arval en ChargePoint slaan handen ineen

Redactie Redactie
• Laatste update:
(Foto: Arval)

‘De overeenkomst maakt het mogelijk voor fleet-, financiele en milieumanagers zowel als andere betrokkenen om volledige controle over het management van hun elektrische voertuigen te krijgen, te integreren met geavanceerde fleetmanagement systemen alsmede een hoge graad van automatisering te bereiken bij de voorziening en afrekening van elektrisch laden.’
ChargePoint zal haar expertise en uitgebreide portefeuille van laadoplossingen en diensten naar Arval klanten in verschillende landen brengen. Dat wordt ook gestaag naar meerdere landen waar Arval actief is uitgebreid. ‘De overeenkomst zal Arval’s bestaande EV-oplossingen verder verbeteren door het aanvullen en uitbreiden van het huidige aanbod en de laadpartnerschappen naar steeds meer landen waarmee haar klanten makkelijker toegang en betaling voor opladen kunnen vinden op een directe en betrouwbare manier’, aldus het leasebedrijf.