DKV Mobility doorbreekt grens half miljoen aangesloten laadpunten

Redactie Redactie
• Laatste update:
Beeld: DKV

DKV Mobility heeft deze maand de grens van de 500 duizend laadpunten in Europa overschreden. Op dit moment biedt het bedrijf haar klanten toegang tot 509.000 laadpunten via de DKV Card +Charge en de app. Dit meldt DKV Mobility in een persbericht. Hoe de verdeling is per land meldt het bedrijf niet.

Sven Mehringer, Managing Director Energy & Vehicle Services bij DKV Mobility: “Samen met ons dochterbedrijf GreenFlux hebben we dit jaar al meer dan 100 duizend laadpunten aangesloten. We zijn trots op deze vooruitgang. We zijn van plan om onze ‘footprint’ verder uit te breiden om EV-laden in Europa zo soepel als mogelijk te maken voor ons klanten.’’

In aanvulling op het openbare en semi-openbare netwerk biedt DKV Mobility EV-laadoplossingen om auto’s bij de werkplek of thuis te laden.

DKV Mobility is een Europees B2B-platform voor betalingen en oplossingen voor onderweg. Het bedrijf ondersteunt organisaties met alle diensten en processen op het gebied van mobiliteit, zoals tol, elektrisch laden, fossiele brandstof, btw-restitutie en service onderweg.

DKV Mobility doorbreekt grens half miljoen aangesloten laadpunten | Fleet&Mobility

DKV Mobility doorbreekt grens half miljoen aangesloten laadpunten

Redactie Redactie
• Laatste update:
Beeld: DKV

DKV Mobility heeft deze maand de grens van de 500 duizend laadpunten in Europa overschreden. Op dit moment biedt het bedrijf haar klanten toegang tot 509.000 laadpunten via de DKV Card +Charge en de app. Dit meldt DKV Mobility in een persbericht. Hoe de verdeling is per land meldt het bedrijf niet.

Sven Mehringer, Managing Director Energy & Vehicle Services bij DKV Mobility: “Samen met ons dochterbedrijf GreenFlux hebben we dit jaar al meer dan 100 duizend laadpunten aangesloten. We zijn trots op deze vooruitgang. We zijn van plan om onze ‘footprint’ verder uit te breiden om EV-laden in Europa zo soepel als mogelijk te maken voor ons klanten.’’

In aanvulling op het openbare en semi-openbare netwerk biedt DKV Mobility EV-laadoplossingen om auto’s bij de werkplek of thuis te laden.

DKV Mobility is een Europees B2B-platform voor betalingen en oplossingen voor onderweg. Het bedrijf ondersteunt organisaties met alle diensten en processen op het gebied van mobiliteit, zoals tol, elektrisch laden, fossiele brandstof, btw-restitutie en service onderweg.