Derks Uitvaartmobiliteit heeft 25 rouwwagens op basis van Tesla Model 3

Lijkwagens • Derks Uitvaartmobiliteit presenteert deze week de 25e lijkauto die gebaseerd is op de Tesla Model 3. In het voorjaar van 2022 begon het bedrijf uit Uden met het bouwen van de ‘Tesla Hearse 3’, het prototype van een rouwwagen op basis van de volledig elektrische Tesla. De eerste rouwwagen uit deze EV-serie heeft inmiddels al ruim 50 duizend kilometer gereden, zo meldt Derks in een persbericht.
Redactie Redactie
• Laatste update:
(Foto: Derks)

‘Met de Tesla Hearse 3 is het voor nabestaanden mogelijk om op een geruisloze, honderd procent elektrische wijze afscheid te nemen van hun dierbaren. En met deze auto is een belangrijke stap gezet in de transitie naar zero emissie in de uitvaartbranche,’ schrijft Derks. 

Derks Uitvaartmobiliteit biedt verder lijkwagens op basis van Mercedes-Benz aan. Daarnaast maakt het bedrijf gebruik van occasions van diverse merken.

De Tesla Hearse 3 is ontwikkeld door Ruud Derks (Derks Uitvaartmobiliteit), in samenwerking met de vervoerders Patrik Straver (ZDG), Jan Busscher (ZDG) en Maurits Monnereau (Correct Monnereau).

Derks Uitvaartmobiliteit heeft 25 rouwwagens op basis van Tesla Model 3 | Fleet&Mobility

Derks Uitvaartmobiliteit heeft 25 rouwwagens op basis van Tesla Model 3

Lijkwagens • Derks Uitvaartmobiliteit presenteert deze week de 25e lijkauto die gebaseerd is op de Tesla Model 3. In het voorjaar van 2022 begon het bedrijf uit Uden met het bouwen van de ‘Tesla Hearse 3’, het prototype van een rouwwagen op basis van de volledig elektrische Tesla. De eerste rouwwagen uit deze EV-serie heeft inmiddels al ruim 50 duizend kilometer gereden, zo meldt Derks in een persbericht.
Redactie Redactie
• Laatste update:
(Foto: Derks)

‘Met de Tesla Hearse 3 is het voor nabestaanden mogelijk om op een geruisloze, honderd procent elektrische wijze afscheid te nemen van hun dierbaren. En met deze auto is een belangrijke stap gezet in de transitie naar zero emissie in de uitvaartbranche,’ schrijft Derks. 

Derks Uitvaartmobiliteit biedt verder lijkwagens op basis van Mercedes-Benz aan. Daarnaast maakt het bedrijf gebruik van occasions van diverse merken.

De Tesla Hearse 3 is ontwikkeld door Ruud Derks (Derks Uitvaartmobiliteit), in samenwerking met de vervoerders Patrik Straver (ZDG), Jan Busscher (ZDG) en Maurits Monnereau (Correct Monnereau).