Henk van den Helder herbenoemd als voorzitter Bovag verhuur- en deelautobedrijven

Sander van Vliet Sander van Vliet
• Laatste update:
Henk van den Helder vertrekt na 41 jaar bij Hertz.
(Foto: Hertz)

Daarnaast stemden leden ook in met de herbenoeming van bestuurslid Gerard Spoor van Van Dusschoten & Van Ginkel uit Amersfoort voor een tweede termijn van vier jaar. Frits Pieper van Adrem Autoverhuur in Maastricht werd benoemd tot nieuw bestuurslid van de afdeling.

Ook zijn tijdens de ALV Wilfred van Empel (Flex Car Rent, Tilburg) en Arjan Bultman (Diks Autoverhuur, Amsterdam) afgetreden als bestuurslid. Beide heren waren niet herkiesbaar, omdat hun tweede en daarmee laatste bestuurstermijn erop zit.

Henk van den Helder herbenoemd als voorzitter Bovag verhuur- en deelautobedrijven | Fleet&Mobility

Henk van den Helder herbenoemd als voorzitter Bovag verhuur- en deelautobedrijven

Sander van Vliet Sander van Vliet
• Laatste update:
Henk van den Helder vertrekt na 41 jaar bij Hertz.
(Foto: Hertz)

Daarnaast stemden leden ook in met de herbenoeming van bestuurslid Gerard Spoor van Van Dusschoten & Van Ginkel uit Amersfoort voor een tweede termijn van vier jaar. Frits Pieper van Adrem Autoverhuur in Maastricht werd benoemd tot nieuw bestuurslid van de afdeling.

Ook zijn tijdens de ALV Wilfred van Empel (Flex Car Rent, Tilburg) en Arjan Bultman (Diks Autoverhuur, Amsterdam) afgetreden als bestuurslid. Beide heren waren niet herkiesbaar, omdat hun tweede en daarmee laatste bestuurstermijn erop zit.