Albert Heijn test Renault Kangoo E-tech Electric voor bezorging in Leiden

Renault • Albert Heijn zet de volledig elektrische Renault Kangoo E-tech in voor het bezorgen van boodschappen in het centrum van Leiden. Het gaat om een pilot om te onderzoeken of de bezorgbus geschikt is voor de bezorgservice van de supermarktketen. Dat meldt Renault in een persbericht.
Sander van Vliet Sander van Vliet
• Laatste update:
(Foto: Renault).

Albert Heijn test de compacte Kangoo E-Tech Electric in Leiden, dat met zijn smalle straten in het centrum een ideale proeftuin is voor de bezorgservice, aldus Renault.

Het laadvolume van de Kangoo E-tech loopt op tot 3,9 m3, het laadvermogen is meer dan 500 kg en de bezorgbus heeft een geremd trekvermogen van 1.500 kilogram. De actieradius bedraagt volgens WLTP 314 kilometer.

De Renault Kangoo E-Tech Electric is voorzien van op maat gemaakte configuratie die is verzorgd door Veth Automotive en Karhof Carrosserieën.

Eén van de functionaliteiten van de aangepaste Kangoo E-Tech Electric is de mogelijkheid voor de bezorger om náást het voertuig plaats te nemen tijdens het uitladen van de bestellingen in plaats van erachter. ‘Dit draagt niet alleen bij aan de efficiëntie van het bezorgproces, maar verhoogt ook de veiligheid voor de bezorger. Bovendien zorgen geïntegreerde LED-lampen ervoor dat de bezorger goed zichtbaar is voor ander verkeer tijdens het uitladen’, aldus Renault.

Albert Heijn test Renault Kangoo E-tech Electric voor bezorging in Leiden | Fleet&Mobility

Albert Heijn test Renault Kangoo E-tech Electric voor bezorging in Leiden

Renault • Albert Heijn zet de volledig elektrische Renault Kangoo E-tech in voor het bezorgen van boodschappen in het centrum van Leiden. Het gaat om een pilot om te onderzoeken of de bezorgbus geschikt is voor de bezorgservice van de supermarktketen. Dat meldt Renault in een persbericht.
Sander van Vliet Sander van Vliet
• Laatste update:
(Foto: Renault).

Albert Heijn test de compacte Kangoo E-Tech Electric in Leiden, dat met zijn smalle straten in het centrum een ideale proeftuin is voor de bezorgservice, aldus Renault.

Het laadvolume van de Kangoo E-tech loopt op tot 3,9 m3, het laadvermogen is meer dan 500 kg en de bezorgbus heeft een geremd trekvermogen van 1.500 kilogram. De actieradius bedraagt volgens WLTP 314 kilometer.

De Renault Kangoo E-Tech Electric is voorzien van op maat gemaakte configuratie die is verzorgd door Veth Automotive en Karhof Carrosserieën.

Eén van de functionaliteiten van de aangepaste Kangoo E-Tech Electric is de mogelijkheid voor de bezorger om náást het voertuig plaats te nemen tijdens het uitladen van de bestellingen in plaats van erachter. ‘Dit draagt niet alleen bij aan de efficiëntie van het bezorgproces, maar verhoogt ook de veiligheid voor de bezorger. Bovendien zorgen geïntegreerde LED-lampen ervoor dat de bezorger goed zichtbaar is voor ander verkeer tijdens het uitladen’, aldus Renault.

Geplaatst in rubriek:
Sander van Vliet
Sander van Vliet

Sander is vaste redacteur van Automotive en Fleet & Mobility. Na omzwervingen in de sportjournalistiek streek hij in 2023 neer op de Automotive-redactie. In zijn vrije tijd houdt hij zich bezig met wielrennen, voetbal en goed eten.