Den Engelsen is Volkswagen Bedrijfswagens Dealer van het Jaar 2024

Den Engelsen • Den Engelsen Bedrijfswagens heeft de titel Volkswagen Bedrijfswagens ‘Dealer van het Jaar 2024’ gewonnen. Dat meldt het bedrijf in een persbericht.
Sander van Vliet Sander van Vliet
• Laatste update:
(Foto: Volkswagen).

Den Engelsen dankt de onderscheiding vooral aan ‘zijn servicegerichte instelling, waarbij het mobiel houden van klanten centraal staat’. Met hoge scores op het gebied van Sales, Service en Maatwerk vielen ook Ames, Pon Dealer en a-point in de prijzen.

Den Engelsen Bedrijfswagens scoort traditioneel hoog bij de Dealer van het Jaar-verkiezing van Volkswagen Bedrijfswagens. Het bedrijf kreeg de hoogste onderscheiding ook in 2018 en 2022. In 2017, 2020 en afgelopen jaar was Den Engelsen bovendien Sales Dealer van het Jaar.

Peter Arends, directeur van Volkswagen Bedrijfswagens: “Ook bij de bedrijfswagendivisie van Den Engelsen herken je de ‘vrachtwagen-mentaliteit’. De essentie daarvan is dat áls een transportmiddel stilvalt, het zo snel mogelijk weer onderweg moet zijn. Bij stilstand kan de klant namelijk geen dienst verlenen en zodoende kost dit de klant ook geld.”

Naast Den Engelsen vielen ook andere Volkswagen Bedrijfswagens Dealers in de prijzen. Zo werd Ames uitgeroepen tot Sales Dealer van het Jaar, Pon Dealer tot Service Dealer van het Jaar en a-point tot Maatwerk Dealer van het Jaar. “We zijn trots op alle prijswinnende dealers, maar ook op alle andere Volkswagen Bedrijfswagens Dealers die zich maximaal hebben ingezet voor hun klanten”, aldus Peter Arends.

Den Engelsen is Volkswagen Bedrijfswagens Dealer van het Jaar 2024 | Fleet&Mobility

Den Engelsen is Volkswagen Bedrijfswagens Dealer van het Jaar 2024

Den Engelsen • Den Engelsen Bedrijfswagens heeft de titel Volkswagen Bedrijfswagens ‘Dealer van het Jaar 2024’ gewonnen. Dat meldt het bedrijf in een persbericht.
Sander van Vliet Sander van Vliet
• Laatste update:
(Foto: Volkswagen).

Den Engelsen dankt de onderscheiding vooral aan ‘zijn servicegerichte instelling, waarbij het mobiel houden van klanten centraal staat’. Met hoge scores op het gebied van Sales, Service en Maatwerk vielen ook Ames, Pon Dealer en a-point in de prijzen.

Den Engelsen Bedrijfswagens scoort traditioneel hoog bij de Dealer van het Jaar-verkiezing van Volkswagen Bedrijfswagens. Het bedrijf kreeg de hoogste onderscheiding ook in 2018 en 2022. In 2017, 2020 en afgelopen jaar was Den Engelsen bovendien Sales Dealer van het Jaar.

Peter Arends, directeur van Volkswagen Bedrijfswagens: “Ook bij de bedrijfswagendivisie van Den Engelsen herken je de ‘vrachtwagen-mentaliteit’. De essentie daarvan is dat áls een transportmiddel stilvalt, het zo snel mogelijk weer onderweg moet zijn. Bij stilstand kan de klant namelijk geen dienst verlenen en zodoende kost dit de klant ook geld.”

Naast Den Engelsen vielen ook andere Volkswagen Bedrijfswagens Dealers in de prijzen. Zo werd Ames uitgeroepen tot Sales Dealer van het Jaar, Pon Dealer tot Service Dealer van het Jaar en a-point tot Maatwerk Dealer van het Jaar. “We zijn trots op alle prijswinnende dealers, maar ook op alle andere Volkswagen Bedrijfswagens Dealers die zich maximaal hebben ingezet voor hun klanten”, aldus Peter Arends.