Carwise introduceert digitaal leasecontracten ondertekenen

Redactie Redactie
• Laatste update:

Dat meldt Carwise vandaag.

Contracten kunnen nu digitaal verstuurd en ondertekend worden, legt Frank Hoekstra, ceo van Anachron, uit. “Conform de wettelijke vereisten maken we hierbij gebruik van de gekwalificeerde elektronische handtekening, één van de wettelijke voorwaarden van toepassing op het elektronisch ondertekenen van contracten. Door de samenwerking met Carwise is het proces van de aanmaak van het contract in Leasewise, het digitaal ondertekenen en archiveren ervan efficiënt ingeregeld.”

René Fabrie, directeur van Carwise, legt uit dat de Carwise-software leasemaatschappijen faciliteert om het administratieve proces van offertes tot en met de beëindiging van leasecontracten en verkoop van auto’s te verzorgen. “Het ondertekenen en verwerken van een leasecontract is het startpunt voor zowel de operationele als de financiële processen. Een aantal van onze klanten had de wens om naast het digitaal factureren ook digitaal versturen en ondertekenen van contracten al geuit. Het werkt ook als er meerdere ondertekenaars bij gemoeid zijn.”

Carwise introduceert digitaal leasecontracten ondertekenen | Fleet&Mobility

Carwise introduceert digitaal leasecontracten ondertekenen

Redactie Redactie
• Laatste update:

Dat meldt Carwise vandaag.

Contracten kunnen nu digitaal verstuurd en ondertekend worden, legt Frank Hoekstra, ceo van Anachron, uit. “Conform de wettelijke vereisten maken we hierbij gebruik van de gekwalificeerde elektronische handtekening, één van de wettelijke voorwaarden van toepassing op het elektronisch ondertekenen van contracten. Door de samenwerking met Carwise is het proces van de aanmaak van het contract in Leasewise, het digitaal ondertekenen en archiveren ervan efficiënt ingeregeld.”

René Fabrie, directeur van Carwise, legt uit dat de Carwise-software leasemaatschappijen faciliteert om het administratieve proces van offertes tot en met de beëindiging van leasecontracten en verkoop van auto’s te verzorgen. “Het ondertekenen en verwerken van een leasecontract is het startpunt voor zowel de operationele als de financiële processen. Een aantal van onze klanten had de wens om naast het digitaal factureren ook digitaal versturen en ondertekenen van contracten al geuit. Het werkt ook als er meerdere ondertekenaars bij gemoeid zijn.”