Bochane levert 120 Renaults aan Eiffel

Redactie Redactie

“Deze vernieuwing en uitbreiding van het wagenpark resulteert in een verbetering in mvo, lagere bijtelling en besparing op de totale kosten”, aldus Gerrit van Ginkel, Fleetmanager bij Eiffel.”De 120 Renaults vervangen de oude vloot, die eveneens met name uit Mégane-modellen bestond. Ook hiervan was Bochane de leverende partij.”

Op de foto: Gerrit van Ginkel van Eiffel (links) en Niels van der Vorst van Bochane.

Bochane levert 120 Renaults aan Eiffel | Fleet&Mobility

Bochane levert 120 Renaults aan Eiffel

Redactie Redactie

“Deze vernieuwing en uitbreiding van het wagenpark resulteert in een verbetering in mvo, lagere bijtelling en besparing op de totale kosten”, aldus Gerrit van Ginkel, Fleetmanager bij Eiffel.”De 120 Renaults vervangen de oude vloot, die eveneens met name uit Mégane-modellen bestond. Ook hiervan was Bochane de leverende partij.”

Op de foto: Gerrit van Ginkel van Eiffel (links) en Niels van der Vorst van Bochane.