Justlease.nl krijgt Thuiswinkel-certificaat

Redactie Redactie
• Laatste update:

Volgens de directeur van Thuiswinkel.org, Wijnand Jongen, is het keurmerk met name voor die doelgroep van Justlease.nl belangrijk. “We zijn heel blij dat we ons eerste privélease-lid hebben mogen verwelkomen. Justlease.nl geeft hiermee een duidelijk statement op het gebied van transparantie en betrouwbaarheid richting de consument.”

Het certificaat geeft consumenten zekerheid over de partij waarmee ze zaken (gaan) doen en dat veiligheid en privacy gewaarborgd zijn. Ook krijgen consumenten extra bedenktijd voor de aankoop en er is een onafhankelijke klachtenbemiddeling.

Justlease.nl krijgt Thuiswinkel-certificaat | Fleet&Mobility

Justlease.nl krijgt Thuiswinkel-certificaat

Redactie Redactie
• Laatste update:

Volgens de directeur van Thuiswinkel.org, Wijnand Jongen, is het keurmerk met name voor die doelgroep van Justlease.nl belangrijk. “We zijn heel blij dat we ons eerste privélease-lid hebben mogen verwelkomen. Justlease.nl geeft hiermee een duidelijk statement op het gebied van transparantie en betrouwbaarheid richting de consument.”

Het certificaat geeft consumenten zekerheid over de partij waarmee ze zaken (gaan) doen en dat veiligheid en privacy gewaarborgd zijn. Ook krijgen consumenten extra bedenktijd voor de aankoop en er is een onafhankelijke klachtenbemiddeling.