André de Boer naar ALD Automotive

Redactie Redactie
• Laatste update:

De Boer (42, links op de foto) was fleetmanager bij Rijkswaterstaat en is aangesteld als manager damage, insurance & maintenance. In deze functie, die hiervoor ad interim werd ingevuld, is hij verantwoordelijk voor de afdelingen schade en verzekering, en reparatie, onderhoud en banden. Hij geeft leiding aan dertien medewerkers. In 2014 werd hij uitgeroepen tot Mobiliteitsmanager van het Jaar.

Van Daalen (44, rechts op de foto) is aangesteld als manager corporate en international accounts bij ALD Automotive Nederland. In deze functie is hij verantwoordelijk voor de verdere uitbouw van deze business unit door de inzet van innovatieve lease- en mobiliteitsdiensten voor de grootzakelijke markt. 

Van Daalen werkte tot afgelopen augustus bij Arval Nederland als commercieel directeur. Hij volgt bij ALD Marieke Koemans op die als zelfstandige is gaan werken.

André de Boer naar ALD Automotive | Fleet&Mobility

André de Boer naar ALD Automotive

Redactie Redactie
• Laatste update:

De Boer (42, links op de foto) was fleetmanager bij Rijkswaterstaat en is aangesteld als manager damage, insurance & maintenance. In deze functie, die hiervoor ad interim werd ingevuld, is hij verantwoordelijk voor de afdelingen schade en verzekering, en reparatie, onderhoud en banden. Hij geeft leiding aan dertien medewerkers. In 2014 werd hij uitgeroepen tot Mobiliteitsmanager van het Jaar.

Van Daalen (44, rechts op de foto) is aangesteld als manager corporate en international accounts bij ALD Automotive Nederland. In deze functie is hij verantwoordelijk voor de verdere uitbouw van deze business unit door de inzet van innovatieve lease- en mobiliteitsdiensten voor de grootzakelijke markt. 

Van Daalen werkte tot afgelopen augustus bij Arval Nederland als commercieel directeur. Hij volgt bij ALD Marieke Koemans op die als zelfstandige is gaan werken.