Miranda Koning Mobiliteitsmanager van het Jaar

Redactie Redactie
• Laatste update:

Koning neemt het stokje over van Daan Bieleveld die vorig jaar de titel won, en dit jaar in de jury plaatsnam. De award is uitgereikt tijdens het Fleetmanagement event 2016 in de Van Nelle fabriek in Rotterdam.

Bieleveld over de keuze voor Koning: “Miranda heeft in een korte periode een nieuw mobiliteitsbeleid ontwikkeld en geïmplementeerd bij woningcorporatie Ymere. Dit beleid moest behalve transparant en toekomstproof ook passend zijn bij het imago van de organisatie. Miranda heeft naar onze mening met veel energie draagvlak gecreëerd bij haar directie voor het nieuwe beleid. Haar aanpak wordt daarbij als verfrissend ervaren.”

Naast Daan Bieleveld (DSM), zaten Henk Winckens (Enexis), Henk Gerritse (BAM), John de Gier (Siemens), Martin Lans (VNF), Ronald Postma (Syndesmo) en Sandra van Soest (Rabobank Nederland) in de vakjury. 

Het Fleetmanagement event is de netwerkdag voor verantwoordelijken van een wagenpark en/of mobiliteit binnen organisaties en aanbieders en leveranciers in de automotive sector. Het event staat elk jaar in het teken van de laatste ontwikkelingen in mobiliteitsbeleid. 

Miranda Koning Mobiliteitsmanager van het Jaar | Fleet&Mobility

Miranda Koning Mobiliteitsmanager van het Jaar

Redactie Redactie
• Laatste update:

Koning neemt het stokje over van Daan Bieleveld die vorig jaar de titel won, en dit jaar in de jury plaatsnam. De award is uitgereikt tijdens het Fleetmanagement event 2016 in de Van Nelle fabriek in Rotterdam.

Bieleveld over de keuze voor Koning: “Miranda heeft in een korte periode een nieuw mobiliteitsbeleid ontwikkeld en geïmplementeerd bij woningcorporatie Ymere. Dit beleid moest behalve transparant en toekomstproof ook passend zijn bij het imago van de organisatie. Miranda heeft naar onze mening met veel energie draagvlak gecreëerd bij haar directie voor het nieuwe beleid. Haar aanpak wordt daarbij als verfrissend ervaren.”

Naast Daan Bieleveld (DSM), zaten Henk Winckens (Enexis), Henk Gerritse (BAM), John de Gier (Siemens), Martin Lans (VNF), Ronald Postma (Syndesmo) en Sandra van Soest (Rabobank Nederland) in de vakjury. 

Het Fleetmanagement event is de netwerkdag voor verantwoordelijken van een wagenpark en/of mobiliteit binnen organisaties en aanbieders en leveranciers in de automotive sector. Het event staat elk jaar in het teken van de laatste ontwikkelingen in mobiliteitsbeleid.