Leasing en verhuur

Laatste update:

De Git, Koning en Schmidt finalisten mobiliteitsaward

Aaron de Git, Miranda Koning en Henk Schmidt zijn de finalisten van de verkiezing Mobiliteitsmanager van het jaar. Een vakjury heeft de drie gekozen. De award wordt op dinsdag 24 mei uitgereikt tijdens het Fleetmanagement event in de Van Nelle Fabriek in Rotterdam.

Dat meldt organisator Heliview vandaag.

Aaron de Git
Aaron de Git is sinds 2013 mobility manager bij CRH Europe en is verantwoordelijk voor zowel het Nederlandse (1.100) als het Belgische wagenpark (450). Hij heeft onder andere het mobiliteitsbudget geïntroduceerd bij de leverancier van bouwmaterialen. Ook worden EV’s ingezet als poolauto of voor tijdelijke mobiliteit.

Miranda Koning
Miranda Koning is contractbeheerder bij woningbouwstichting Ymere en heeft een nieuw vervoersplan geïmplementeerd voor zakelijke reisbewegingen. Daarin is volgens haar een balans gevonden tussen het toekennen en gebruiken van (vervoers-)middelen en de kernwaarden van Ymere, waarbij betaalbaar wonen centraal staat.

Henk Schmidt
Henk Schmidt is vanaf 2011 verantwoordelijk voor het product vervoer bij de Belastingdienst met een wagenpark van 1.530 auto’s en zo’n 29 duizend mobiliteitskaarten. Hij pakt ook lokale mobiliteitsinitiatieven op, zoals een parkeerbeleid. Schmidt stuurt vooral op reisgedrag, efficiency en duurzaamheid en is hij voortdurend bezig met innovatieve producten zoals een app voor persoonlijk reisadvies app, de inzet van e-bikes en het slimmer delen van auto’s.

Op korte termijn worden de drie finalisten aan de tand gevoeld door de Awardcommissie. Tijdens dat gesprek kunnen ze ook hun nominatie toelichten. De jury bestaat dit jaar uit Daan Bieleveld, Sandra van Soest, Henk Winckens, Henk Gerritse, John de Gier, Martin Lans en Ronald Postma.

Vakblad Fleet&Mobility is mediapartner van het Fleetmanagement event. U kunt zich hier aanmelden voor het event.

Lees in Fleet&Mobility 1 een voorbeschouwing van het Fleetmanagement event

Deel dit item

Dit artikel is geschreven door

Redactie
De Git, Koning en Schmidt finalisten mobiliteitsaward | Fleet&Mobility

De Git, Koning en Schmidt finalisten mobiliteitsaward

Redactie Redactie
• Laatste update:

Dat meldt organisator Heliview vandaag.

Aaron de Git
Aaron de Git is sinds 2013 mobility manager bij CRH Europe en is verantwoordelijk voor zowel het Nederlandse (1.100) als het Belgische wagenpark (450). Hij heeft onder andere het mobiliteitsbudget geïntroduceerd bij de leverancier van bouwmaterialen. Ook worden EV’s ingezet als poolauto of voor tijdelijke mobiliteit.

Miranda Koning
Miranda Koning is contractbeheerder bij woningbouwstichting Ymere en heeft een nieuw vervoersplan geïmplementeerd voor zakelijke reisbewegingen. Daarin is volgens haar een balans gevonden tussen het toekennen en gebruiken van (vervoers-)middelen en de kernwaarden van Ymere, waarbij betaalbaar wonen centraal staat.

Henk Schmidt
Henk Schmidt is vanaf 2011 verantwoordelijk voor het product vervoer bij de Belastingdienst met een wagenpark van 1.530 auto’s en zo’n 29 duizend mobiliteitskaarten. Hij pakt ook lokale mobiliteitsinitiatieven op, zoals een parkeerbeleid. Schmidt stuurt vooral op reisgedrag, efficiency en duurzaamheid en is hij voortdurend bezig met innovatieve producten zoals een app voor persoonlijk reisadvies app, de inzet van e-bikes en het slimmer delen van auto’s.

Op korte termijn worden de drie finalisten aan de tand gevoeld door de Awardcommissie. Tijdens dat gesprek kunnen ze ook hun nominatie toelichten. De jury bestaat dit jaar uit Daan Bieleveld, Sandra van Soest, Henk Winckens, Henk Gerritse, John de Gier, Martin Lans en Ronald Postma.

Vakblad Fleet&Mobility is mediapartner van het Fleetmanagement event. U kunt zich hier aanmelden voor het event.

Lees in Fleet&Mobility 1 een voorbeschouwing van het Fleetmanagement event