Arval lanceert mobiliteitspas

Arval • De mobiliteitsoplossing bestaat uit een app en een (virtuele) mobiliteitskaart waarmee betaald kan worden.
Sander van Vliet Sander van Vliet
Arval toont zijn mobiliteitsinnnovaties in Nederland.
(Foto: Arval)

Leasemaatschappij Arval BNP Paribas lanceert de Arval Mobility Pass. Met deze mobiliteitsoplossing kunnen klanten zakelijke reizen en woon- werkverkeer beheren en betalen. Dat meldt Arval in een persbericht.

De mobiliteitsoplossing bestaat uit drie delen. Een app waarmee werknemers hun reizen kunnen plannen, registreren en beheren. Daarnaast de (virtuele) mobiliteitskaart waarmee betalingen kunnen worden gedaan. Deze wordt ondersteund door Visa en zorgt dat werknemers kosten rondom mobiliteit niet hoeven voor te schieten. Als laatste de portal voor werkgevers met een overzichtelijk dashboard dat realtime inzicht biedt in verbruik, kosten en CO2-uitstoot van de organisatie.

Co2-registratie

Met de Arval Mobility Pass is een netwerk aan deelmobiliteit en ov beschikbaar en is er ook de mogelijkheid om te betalen voor een taxi of Uber.

“Met het oog op de verplichte CO2-registratie is de Arval Mobility Pass een bijzonder eenvoudige manier om inzicht in te krijgen in de uitstoot van het bedrijf”, zegt Wesley van der Wal, mobility director bij Arval.

Geplaatst in rubriek:
Sander van Vliet
Sander van Vliet

Sander is vaste redacteur van Automotive en Fleet & Mobility. Na omzwervingen in de sportjournalistiek streek hij in 2023 neer op de Automotive-redactie. In zijn vrije tijd houdt hij zich bezig met wielrennen, voetbal en goed eten.

Arval lanceert mobiliteitspas | Fleet&Mobility

Arval lanceert mobiliteitspas

Arval • De mobiliteitsoplossing bestaat uit een app en een (virtuele) mobiliteitskaart waarmee betaald kan worden.
Sander van Vliet Sander van Vliet
Arval toont zijn mobiliteitsinnnovaties in Nederland.
(Foto: Arval)

Leasemaatschappij Arval BNP Paribas lanceert de Arval Mobility Pass. Met deze mobiliteitsoplossing kunnen klanten zakelijke reizen en woon- werkverkeer beheren en betalen. Dat meldt Arval in een persbericht.

De mobiliteitsoplossing bestaat uit drie delen. Een app waarmee werknemers hun reizen kunnen plannen, registreren en beheren. Daarnaast de (virtuele) mobiliteitskaart waarmee betalingen kunnen worden gedaan. Deze wordt ondersteund door Visa en zorgt dat werknemers kosten rondom mobiliteit niet hoeven voor te schieten. Als laatste de portal voor werkgevers met een overzichtelijk dashboard dat realtime inzicht biedt in verbruik, kosten en CO2-uitstoot van de organisatie.

Co2-registratie

Met de Arval Mobility Pass is een netwerk aan deelmobiliteit en ov beschikbaar en is er ook de mogelijkheid om te betalen voor een taxi of Uber.

“Met het oog op de verplichte CO2-registratie is de Arval Mobility Pass een bijzonder eenvoudige manier om inzicht in te krijgen in de uitstoot van het bedrijf”, zegt Wesley van der Wal, mobility director bij Arval.

Geplaatst in rubriek:
Sander van Vliet
Sander van Vliet

Sander is vaste redacteur van Automotive en Fleet & Mobility. Na omzwervingen in de sportjournalistiek streek hij in 2023 neer op de Automotive-redactie. In zijn vrije tijd houdt hij zich bezig met wielrennen, voetbal en goed eten.