Arval BNP Paribas breidt aanbod leasefietsen uit met Hellorider

Nienke Eusterbrock Nienke Eusterbrock
• Laatste update:
Met de samenwerking kunnen klanten van Arval nu leasefietsen aanbieden als onderdeel van een mobiliteitspakket voor werknemers. (Foto: Arval)

Met de samenwerking kunnen klanten van Arval nu leasefietsen aanbieden als onderdeel van een mobiliteitspakket voor werknemers, naast andere mobiliteitsmiddelen zoals deelmobiliteit en openbaar vervoer. Het aanbieden van fietslease als secundaire arbeidsvoorwaarde kan bijdragen aan aantrekkelijk werkgeverschap, door te laten zien dat de organisatie zich inzet voor duurzaamheid en het welzijn van medewerkers. 

Mobiliteitsmix

“De samenwerking met Arval past goed binnen de strategie van Hellorider om het woon-werkverkeer in Nederland te verduurzamen. Alle klanten van Arval kunnen nu op een simpele en gebruiksvriendelijke manier profiteren van de voordelen van zakelijke fietslease”, aldus Jasper van Waalwijk, ceo van Hellorider

Het aanbieden van een brede mobiliteitsmix via sterke partnerships is onderdeel van deze strategie”, vervolgt Rogier van Ewijk, general manager van Arval BNP Paribas Nederland. “Met Hellorider als uitbreiding van het bestaande aanbod mobiliteitsoplossingen kunnen wij nog meer klanten van leasefietsen voorzien.

Arval BNP Paribas breidt aanbod leasefietsen uit met Hellorider | Fleet&Mobility

Arval BNP Paribas breidt aanbod leasefietsen uit met Hellorider

Nienke Eusterbrock Nienke Eusterbrock
• Laatste update:
Met de samenwerking kunnen klanten van Arval nu leasefietsen aanbieden als onderdeel van een mobiliteitspakket voor werknemers. (Foto: Arval)

Met de samenwerking kunnen klanten van Arval nu leasefietsen aanbieden als onderdeel van een mobiliteitspakket voor werknemers, naast andere mobiliteitsmiddelen zoals deelmobiliteit en openbaar vervoer. Het aanbieden van fietslease als secundaire arbeidsvoorwaarde kan bijdragen aan aantrekkelijk werkgeverschap, door te laten zien dat de organisatie zich inzet voor duurzaamheid en het welzijn van medewerkers. 

Mobiliteitsmix

“De samenwerking met Arval past goed binnen de strategie van Hellorider om het woon-werkverkeer in Nederland te verduurzamen. Alle klanten van Arval kunnen nu op een simpele en gebruiksvriendelijke manier profiteren van de voordelen van zakelijke fietslease”, aldus Jasper van Waalwijk, ceo van Hellorider

Het aanbieden van een brede mobiliteitsmix via sterke partnerships is onderdeel van deze strategie”, vervolgt Rogier van Ewijk, general manager van Arval BNP Paribas Nederland. “Met Hellorider als uitbreiding van het bestaande aanbod mobiliteitsoplossingen kunnen wij nog meer klanten van leasefietsen voorzien.