Jaguar Land Rover en BNP Paribas lanceren mobiliteitsfinanciering

Redactie Redactie
• Laatste update:
BNP Paribas en Jaguar Land Rover werken sinds februari vorig jaar samen. (Foto: JLR)

BNP Paribas, ook moederbedrijf van Arval, en Jaguar Land Rover werken sinds februari vorig jaar samen ‘om een werkelijk geïntegreerd aanbod te ontwikkelen dat alle aspecten van de behoeften aan mobiliteitsfinanciering dekt.’ Klanten van JLR krijgen daarmee toegang tot een compleet pakket van retail financieringsoplossingen, verzekeringen en diensten. 

Eerste fase

“We hebben een visie om onze klanten moderne producten en diensten te leveren. De lancering op negen markten met onze Europese strategische partner BNP Paribas is een spannende eerste fase van innovatieve mobiliteitsfinanciering om een luxe ervaring voor onze klanten te creëren”, aldus François Dossa, executive director strategy and sustainability van Jaguar Land Rover.

Jaguar Land Rover en BNP Paribas lanceren mobiliteitsfinanciering | Fleet&Mobility

Jaguar Land Rover en BNP Paribas lanceren mobiliteitsfinanciering

Redactie Redactie
• Laatste update:
BNP Paribas en Jaguar Land Rover werken sinds februari vorig jaar samen. (Foto: JLR)

BNP Paribas, ook moederbedrijf van Arval, en Jaguar Land Rover werken sinds februari vorig jaar samen ‘om een werkelijk geïntegreerd aanbod te ontwikkelen dat alle aspecten van de behoeften aan mobiliteitsfinanciering dekt.’ Klanten van JLR krijgen daarmee toegang tot een compleet pakket van retail financieringsoplossingen, verzekeringen en diensten. 

Eerste fase

“We hebben een visie om onze klanten moderne producten en diensten te leveren. De lancering op negen markten met onze Europese strategische partner BNP Paribas is een spannende eerste fase van innovatieve mobiliteitsfinanciering om een luxe ervaring voor onze klanten te creëren”, aldus François Dossa, executive director strategy and sustainability van Jaguar Land Rover.