Mobiliteitsoplossingen

Jaguar Land Rover en BNP Paribas lanceren mobiliteitsfinanciering

BNP Paribas en Jaguar Land Rover werken sinds februari vorig jaar samen. (Foto: JLR)

Jaguar Land Rover en BNP Paribas introduceren een reeks nieuwe financieringsdiensten rondom mobiliteit in Nederland en acht andere Europese landen. ‘Deze samenwerking is de eerste fase van een transformatieplan om de rol van financiële diensten voor klanten van Range Rover, Defender, Discovery en Jaguar opnieuw vorm te geven’, aldus JLR in een persbericht.

BNP Paribas, ook moederbedrijf van Arval, en Jaguar Land Rover werken sinds februari vorig jaar samen ‘om een werkelijk geïntegreerd aanbod te ontwikkelen dat alle aspecten van de behoeften aan mobiliteitsfinanciering dekt.’ Klanten van JLR krijgen daarmee toegang tot een compleet pakket van retail financieringsoplossingen, verzekeringen en diensten. 

Eerste fase

“We hebben een visie om onze klanten moderne producten en diensten te leveren. De lancering op negen markten met onze Europese strategische partner BNP Paribas is een spannende eerste fase van innovatieve mobiliteitsfinanciering om een luxe ervaring voor onze klanten te creëren”, aldus François Dossa, executive director strategy and sustainability van Jaguar Land Rover.

Deel dit item

Dit artikel is geschreven door

Redactie
Jaguar Land Rover en BNP Paribas lanceren mobiliteitsfinanciering | Fleet&Mobility
Mobiliteitsoplossingen

Jaguar Land Rover en BNP Paribas lanceren mobiliteitsfinanciering

BNP Paribas en Jaguar Land Rover werken sinds februari vorig jaar samen. (Foto: JLR)

Jaguar Land Rover en BNP Paribas introduceren een reeks nieuwe financieringsdiensten rondom mobiliteit in Nederland en acht andere Europese landen. ‘Deze samenwerking is de eerste fase van een transformatieplan om de rol van financiële diensten voor klanten van Range Rover, Defender, Discovery en Jaguar opnieuw vorm te geven’, aldus JLR in een persbericht.

BNP Paribas, ook moederbedrijf van Arval, en Jaguar Land Rover werken sinds februari vorig jaar samen ‘om een werkelijk geïntegreerd aanbod te ontwikkelen dat alle aspecten van de behoeften aan mobiliteitsfinanciering dekt.’ Klanten van JLR krijgen daarmee toegang tot een compleet pakket van retail financieringsoplossingen, verzekeringen en diensten. 

Eerste fase

“We hebben een visie om onze klanten moderne producten en diensten te leveren. De lancering op negen markten met onze Europese strategische partner BNP Paribas is een spannende eerste fase van innovatieve mobiliteitsfinanciering om een luxe ervaring voor onze klanten te creëren”, aldus François Dossa, executive director strategy and sustainability van Jaguar Land Rover.

Deel dit item

Dit artikel is geschreven door

Redactie