Stellantis-autodeeldienst Free2move voegt 250 elektrische Opel Corsa’s toe aan vloot

Free2move • Volgens Free2move is de klanttevredenheid over de nieuwe Opel Corsa 11 procent hoger dan bij andere modellen in Amsterdam.
Sander van Vliet Sander van Vliet
(Foto: Free2move).

Het mobiliteitsmerk Free2move van Stellantis voegt 250 nieuwe elektrische Opel Corsa’s toe aan zijn Amsterdamse vloot. Dat meldt het autodeelbedrijf in een persbericht.

De gemeente Amsterdam heeft onlangs het aantal vergunningen voor deelauto’s verhoogd, waardoor Free2move zijn vloot kon uitbreiden. “We werken hard samen met de gemeente Amsterdam om aan de mobiliteitsbehoeften van iedereen te voldoen”, zegt Robert Bosman, senior regional development manager bij Free2move. “De toevoeging van de Opel Corsa’s past goed bij de verschillende leeftijdsgroepen en gebruiksdoeleinden van onze klanten.”

Contactloos ontgrendelen

Volgens Free2move is de klanttevredenheid over de nieuwe Opel Corsa 11 procent hoger dan bij andere modellen in Amsterdam. De deelauto’s zijn zwart, rood, zilver of blauw en kunnen contactloos worden ontgrendeld, wat betekent dat gebruikers van de app de auto’s kunnen reserveren, betalen en ontgrendelen.

Free2Move is het mobiliteitsmerk van Stellantis. In 2022 kocht Free2Move Share Now van Mercedes-Benz en BMW Groep. Ook nam het eerder Opel Rent over. Het bedrijf verhuurt auto’s, maar stelt ze ook ter beschikking om te delen en verleent autoabonnementen. Free2move heeft naar eigen zeggen een vloot van 450 duizend auto’s in 170 landen.

Geplaatst in rubriek:
Sander van Vliet
Sander van Vliet

Sander is vaste redacteur van Automotive en Fleet & Mobility. Na omzwervingen in de sportjournalistiek streek hij in 2023 neer op de Automotive-redactie. In zijn vrije tijd houdt hij zich bezig met wielrennen, voetbal en goed eten.

Stellantis-autodeeldienst Free2move voegt 250 elektrische Opel Corsa’s toe aan vloot | Fleet&Mobility

Stellantis-autodeeldienst Free2move voegt 250 elektrische Opel Corsa’s toe aan vloot

Free2move • Volgens Free2move is de klanttevredenheid over de nieuwe Opel Corsa 11 procent hoger dan bij andere modellen in Amsterdam.
Sander van Vliet Sander van Vliet
(Foto: Free2move).

Het mobiliteitsmerk Free2move van Stellantis voegt 250 nieuwe elektrische Opel Corsa’s toe aan zijn Amsterdamse vloot. Dat meldt het autodeelbedrijf in een persbericht.

De gemeente Amsterdam heeft onlangs het aantal vergunningen voor deelauto’s verhoogd, waardoor Free2move zijn vloot kon uitbreiden. “We werken hard samen met de gemeente Amsterdam om aan de mobiliteitsbehoeften van iedereen te voldoen”, zegt Robert Bosman, senior regional development manager bij Free2move. “De toevoeging van de Opel Corsa’s past goed bij de verschillende leeftijdsgroepen en gebruiksdoeleinden van onze klanten.”

Contactloos ontgrendelen

Volgens Free2move is de klanttevredenheid over de nieuwe Opel Corsa 11 procent hoger dan bij andere modellen in Amsterdam. De deelauto’s zijn zwart, rood, zilver of blauw en kunnen contactloos worden ontgrendeld, wat betekent dat gebruikers van de app de auto’s kunnen reserveren, betalen en ontgrendelen.

Free2Move is het mobiliteitsmerk van Stellantis. In 2022 kocht Free2Move Share Now van Mercedes-Benz en BMW Groep. Ook nam het eerder Opel Rent over. Het bedrijf verhuurt auto’s, maar stelt ze ook ter beschikking om te delen en verleent autoabonnementen. Free2move heeft naar eigen zeggen een vloot van 450 duizend auto’s in 170 landen.

Geplaatst in rubriek:
Sander van Vliet
Sander van Vliet

Sander is vaste redacteur van Automotive en Fleet & Mobility. Na omzwervingen in de sportjournalistiek streek hij in 2023 neer op de Automotive-redactie. In zijn vrije tijd houdt hij zich bezig met wielrennen, voetbal en goed eten.