Arval Nederland benoemt Falcone tot nieuwe directeur

Nienke Eusterbrock Nienke Eusterbrock
• Laatste update:
Falcone is op dit moment gm van Arval BNP Paribas in Brazilië. (Foto: Arval)

Arval BNP Paribas heeft Andrea Falcone aangesteld als general manager van Arval in Nederland. Hij volgt op 1 december interim managing director Marcus Schulz op, die sinds augustus dit jaar de taken van general manager Onno Bierhoff waarnam. Schulz blijft in functie als regional general manager voor de NLDACH-regio (Nederland, Duitsland, Oostenrijk en Zwitserland). Dat maakt Arval bekend middels een persbericht.     

Falcone is sinds 2018 general manager van Arval BNP Paribas in Brazilië, waar hij eerder cfo was. Voordat de Braziliaan bij Arval startte, bekleedde hij verschillende leidinggevende posities in Frankrijk, China en zijn thuisland voor PSA Peugeot Citroën.

Bierhoff, die eerder dit jaar plotseling vertrok bij de leasemaatschappij, last volgens Arval een pauze in en zal zich daarna gaan oriënteren op het vervolg van zijn carrière, aldus Arval.

Arval Nederland benoemt Falcone tot nieuwe directeur | Fleet&Mobility

Arval Nederland benoemt Falcone tot nieuwe directeur

Nienke Eusterbrock Nienke Eusterbrock
• Laatste update:
Falcone is op dit moment gm van Arval BNP Paribas in Brazilië. (Foto: Arval)

Arval BNP Paribas heeft Andrea Falcone aangesteld als general manager van Arval in Nederland. Hij volgt op 1 december interim managing director Marcus Schulz op, die sinds augustus dit jaar de taken van general manager Onno Bierhoff waarnam. Schulz blijft in functie als regional general manager voor de NLDACH-regio (Nederland, Duitsland, Oostenrijk en Zwitserland). Dat maakt Arval bekend middels een persbericht.     

Falcone is sinds 2018 general manager van Arval BNP Paribas in Brazilië, waar hij eerder cfo was. Voordat de Braziliaan bij Arval startte, bekleedde hij verschillende leidinggevende posities in Frankrijk, China en zijn thuisland voor PSA Peugeot Citroën.

Bierhoff, die eerder dit jaar plotseling vertrok bij de leasemaatschappij, last volgens Arval een pauze in en zal zich daarna gaan oriënteren op het vervolg van zijn carrière, aldus Arval.