Overig

Laatste update:

Boris Hassing wordt manager Mobilize bij Renault

Boris Hassing is de nieuwe manager van Mobilize (foto: Renault)

Mobilize is het mobiliteitsbedrijf van Renault, met de focus op elektrisch rijden en deelmobiliteit.

Boris Hassing is vorige maand aangesteld als manager van Mobilize, het mobiliteitsbedrijf van Renault. Dit meldt Renault Nederland. Hassing is daarmee verantwoordelijk voor de coördinatie, ontwikkeling en implementatie van Mobilize oplossingen in Nederland, in samenwerking met het Renault dealernetwerk. Het gaat dan om het verder ontwikkelen van initiatieven op het gebied van elektrische mobiliteit, carsharing, ride-hailing, laadinfrastructuur en energie.

Hassing werkt sinds 2018 als strategisch projectmanager bij Renault. “Mobilize heeft mijn bijzondere interesse omdat in deze business unit de meest innovatieve en toekomstbestendige producten en diensten worden ontwikkeld. Ik vind het een enorme uitdaging om hieraan mijn bijdrage te leveren”, aldus Hassing.

Elektrisch rijden en carsharing

Mobilize is één van de vier bedrijfstakken van Groupe Renault. Het bestaat sinds begin vorig jaar. Met Mobilize richt het concern zich op consumenten die gebruik willen maken van elektrisch rijden en deelmobiliteit. Daarnaast houdt Mobilize zich ook bezig met energie- en data-gerelateerde diensten. De alliantie Renault-Nissan maakte deze week bekend dat er miljarden extra worden uitgetrokken voor de elektrificatie van het wagenpark.

Deel dit item

Dit artikel is geschreven door

Maarten
Boris Hassing wordt manager Mobilize bij Renault | Fleet&Mobility

Boris Hassing wordt manager Mobilize bij Renault

Maarten Maarten
• Laatste update:
Boris Hassing is de nieuwe manager van Mobilize (foto: Renault)

Boris Hassing is vorige maand aangesteld als manager van Mobilize, het mobiliteitsbedrijf van Renault. Dit meldt Renault Nederland. Hassing is daarmee verantwoordelijk voor de coördinatie, ontwikkeling en implementatie van Mobilize oplossingen in Nederland, in samenwerking met het Renault dealernetwerk. Het gaat dan om het verder ontwikkelen van initiatieven op het gebied van elektrische mobiliteit, carsharing, ride-hailing, laadinfrastructuur en energie.

Hassing werkt sinds 2018 als strategisch projectmanager bij Renault. “Mobilize heeft mijn bijzondere interesse omdat in deze business unit de meest innovatieve en toekomstbestendige producten en diensten worden ontwikkeld. Ik vind het een enorme uitdaging om hieraan mijn bijdrage te leveren”, aldus Hassing.

Elektrisch rijden en carsharing

Mobilize is één van de vier bedrijfstakken van Groupe Renault. Het bestaat sinds begin vorig jaar. Met Mobilize richt het concern zich op consumenten die gebruik willen maken van elektrisch rijden en deelmobiliteit. Daarnaast houdt Mobilize zich ook bezig met energie- en data-gerelateerde diensten. De alliantie Renault-Nissan maakte deze week bekend dat er miljarden extra worden uitgetrokken voor de elektrificatie van het wagenpark.